1. reviews
  2. Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit.

Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit.

Merk

Joby

Type camera

Compactcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

1"

Effectief aantal megapixels

20,1 MP

Type geheugenkaart

Micro SD, SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Nee

Omschrijving van Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit.

De Sony ZV-1 Streaming Vlogkit is een must-have voor iedereen die wil streamen. Met de Rode Wireless Go II Single verbetert de geluidskwaliteit. De set is draadloos, waardoor je alle ruimte hebt om te bewegen. Met het flexibele Joby ministatief plaats je de camera in elke positie. Je klemt de poten bijvoorbeeld ook om een buis of balk. Met de Elgato Key Light Air creëer je de gewenste belichting. Voor je ogen heeft deze lamp speciaal zacht licht. Met de ZV-1 Vlog film je in 4K resolutie met gezichts- en oogherkenning. De camera stelt hierdoor snel scherp op je gezicht of ogen. De producten uit deze kit zijn compact, waardoor je gemakkelijk een streaming opstelling achter je bureau maakt. Zo ben je klaar om te streamen.

Pluspunten
  • In deze kit zitten compacte accessoires waarmee jij je bureau omzet in een geschikte opstelling om te streamen. Je video's hebben een gedetailleerde 4K videoresolutie. De camera heeft een snelle autofocus met gezichts- en oogherkenning, waardoor je altijd scherp in beeld bent.

Minpunten
  • Voor een langere gebruiksduur raden we aan om een extra accu te krijgen.

Veelgestelde vragen over Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit.

Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit. is een Compactcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit. heeft een 1" met 20,1 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit. heeft een Micro SD, SD.

Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Nee

Je bestelt Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.