1. reviews
  2. Canon EOS R50 Content Creator Kit.

Canon EOS R50 Content Creator Kit.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Canon EOS R50 Content Creator Kit. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Canon EOS R50 Content Creator Kit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R50 Content Creator Kit.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

APS-C

Effectief aantal megapixels

24,2 pixels

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

2,95 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Canon EOS R50 Content Creator Kit.

Met de Canon EOS R50 Content Creator Kit kun je als beginnend vlogger direct aan de slag. Je ontvangt een veelzijdige RF-S 18-45 mm f/4.5-6.3 IS STM zoomlens die je beeld van jezelf en je omgeving scherp en helder in beeld brengt. De meegeleverde statief en microfoon stellen je in staat om beelden met één hand op te nemen. Met 4K-resolutie met 30 frames per seconde maak je beelden die geschikt zijn voor social media-kanalen zoals YouTube, Instagram en TikTok. Dankzij het lage gewicht van 375 gram neem je de camera gemakkelijk overal mee naartoe. De beeldstabilisatie reduceert bewegingsonscherpte tijdens het opnemen, zodat je ook in donkere omstandigheden trillingsvrije beelden uit de hand kunt maken. De Canon EOS R50 Content Creator Kit is de perfecte keuze voor de beginnende vlogger.

Pluspunten
  • Met de microfoon en het statief maak je vlogs waarmee je jezelf en de omgeving inbeeld brengt met de 18-45mm lens. Je maakt scherpe en vloeiende opnames in 4K-resolutie met 30 frames per seconde. Dankzij het lage gewicht van 375 gram neem je de camera makkelijk mee en maak je overal vlogs.

Minpunten
  • De camera heeft geen afdichtingen om stof en spatwater tegen te houden.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R50 Content Creator Kit.

Canon EOS R50 Content Creator Kit. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R50 Content Creator Kit. heeft een APS-C met 24,2 pixels megapixels. Het schermdiagonaal is 2,95 inch.

Canon EOS R50 Content Creator Kit. heeft een SD.

Canon EOS R50 Content Creator Kit. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Canon EOS R50 Content Creator Kit. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.