VragenCategorie: LandenWaar in Lissabon kun je verblijven?
Gast Staf gevraagd, 8 maanden geleden
Waar in Lissabon kun je verblijven?
5 Antwoorden
Jennifer beantwoord, 2 jaar geleden
Probeer de wijk Bairro Alto - het is levendig en centraal gelegen, met tal van culturele attracties en eetgelegenheden in de buurt. Er zijn ook een aantal charmante boetiekhotels in de buurt als u op zoek bent naar een meer intieme ervaring.
Julian beantwoord, 2 jaar geleden
De beste verblijfplaatsen in Lissabon variëren, afhankelijk van wat u zoekt. Als u midden in de actie wilt zitten, verblijf dan in Baixa of Chiado. Als u op zoek bent naar een meer ontspannen verblijf met een geweldig uitzicht, overweeg dan een verblijf in Alfama of Bairro Alto. En als u dicht bij het strand wilt zijn, ga dan naar Estoril of Cascais.
Arthur beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn veel leuke plekken om te verblijven in Lissabon. Enkele van de populairdere gebieden zijn Baixa, Chiado en Bairro Alto. Als u iets goedkopers zoekt, zijn er ook veel goede opties in de wijken Alfama en Mouraria.
Romy beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn veel overnachtingsmogelijkheden in Lissabon. Enkele van de populairste gebieden zijn de historische wijk Alfama, de trendy wijk Barrio Alto en de pittoreske wijk Belem aan het water. Er zijn ook veel opties voor budgetgerichte reizigers, zoals jeugdherbergen en Airbnb-verhuur.
Lucas beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn een aantal geweldige plekken om te verblijven in Lissabon. Enkele van de beste gebieden zijn de wijken Baixa en Chiado, die dicht bij veel winkels en restaurants liggen, en de wijk Alfama, die bekend staat om zijn charmante straatjes en mooie architectuur. Er zijn ook een aantal geweldige hotels aan het water in Lissabon, zoals het Pestana Palace Hotel.