1. reviews
 2. Fujifilm X-H2S.

Fujifilm X-H2S.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Fujifilm X-H2S. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Fujifilm X-H2S. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Fujifilm X-H2S.

Merk

Fujifilm

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

APS-C

Effectief aantal megapixels

26,16 pixels

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Fujifilm X-H2S.

De Fujifilm X-H2S is een krachtige systeemcamera voor professionele fotografen en videografen. Deze camera is uitgerust met de nieuwe X-processor 5 beeldprocessor, waardoor je tot 1000 foto's achter elkaar kunt maken met een snelheid van 30 foto's per seconde. Ook de autofocus van deze camera is een unieke functie. Hiermee stel je gemakkelijk en snel scherp op mensen, dieren en voertuigen, zoals vogels, treinen, vliegtuigen en gezichten. Voor de perfecte compositie hoef je niet meer te zoeken. De X-H2S biedt ook een hoge videokwaliteit. Je filmt met een maximale resolutie van 6,2K, 30fps met 4:2:2 10 bit kleurdiepte. Hierdoor maak je video's met natuurlijke kleuren. In 4K kwaliteit film je met 120 fps, waardoor je hoge kwaliteit slow motion video's maakt. Daarnaast ondersteunt deze camera de Apple ProRes codecs en laat je in F-log 2 filmen. De Fujifilm X-H2S is een krachtige systeemcamera voor de professionele fotograaf en videograaf die op zoek is naar een camera met een hoge snelheid en kwaliteit.

Pluspunten
 • Je fotografeert met een snelheid van 40 foto's per seconde, waardoor het juiste moment er bijna altijd tussen zit. Je fotografeert met een snelheid van 40 foto's per seconde, waardoor het juiste moment er bijna altijd bij zit

  .

  De maximale videoresolutie van 6,2K, 30fps zorgt voor beeldmateriaal van hoge kwaliteit. De maximale videoresolutie van 6,2K, 30fps zorgt voor beeldmateriaal van hoge kwaliteit

  .

  Tijdens het nabewerken van F-log 2 bestanden pas je de kleuren en belichting gemakkelijk aan. Tijdens het nabewerken van F-log 2 bestanden pas je gemakkelijk de kleuren en belichting aan.

Minpunten
 • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Fujifilm X-H2S.

Fujifilm X-H2S. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Fujifilm X-H2S. heeft een APS-C met 26,16 pixels megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Fujifilm X-H2S. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Fujifilm X-H2S. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.