1. reviews
  2. Nikon Z6 II Body.

Nikon Z6 II Body.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Nikon Z6 II Body. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Nikon Z6 II Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Nikon Z6 II Body.

Merk

Nikon

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type beeldsensor

Full frame

Effectief aantal megapixels

24,3 MP

Type geheugenkaart

CF, SD, XQD

Schermdiagonaal

3,2 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Nikon Z6 II Body.

Specificaties: De Nikon Z6 II Body heeft een 24,5 megapixel full frame sensor. Het ISO bereik varieert van 100 tot 51.200, maar is uit te breiden tot 204.800. Het autofocussysteem bestaat uit 273 fasedetectie punten en de sluitertijden variëren van 1/8000 seconden tot 30 seconden. Dankzij de 5 assen beeldstabilisatie kun je zelfs onder moeilijke omstandigheden scherpe beelden maken. Met de Nikon Z6 II Body krijg je een krachtige en veelzijdige systeemcamera in handen. De dubbele beeldprocessor zorgt voor extra snelheid en de 2 geheugenkaartgleuven bieden meer flexibiliteit. De lichtsterke sensor maakt scherpe en gedetailleerde beelden en de 5 assen beeldstabilisatie maakt het maken van video's eenvoudiger. Kortom, de Nikon Z6 II Body is een veelzijdige camera voor professionals.

Pluspunten
  • Met de 24,5 megapixel full frame sensor kun je gedetailleerde foto's maken, zelfs in donkere omgevingen. Filmen kan je in 4K 60fps of in full hd met 120fps, wat voor scherpe en vloeiende videobeelden zorgt. De camera is uitgerust met 273 AF punten die ervoor zorgen dat je nauwkeurig scherpstelt.

Minpunten
  • Het scherm is niet 180 graden kantelbaar om selfies te maken en vlogs op te nemen

    .

    De Battery grip voor langere gebruiksduur wordt niet standaard meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Nikon Z6 II Body.

Nikon Z6 II Body. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Nikon Z6 II Body. heeft een Full frame met 24,3 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3,2 inch.

Nikon Z6 II Body. heeft een CF, SD, XQD.

Nikon Z6 II Body. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Nikon Z6 II Body. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.