1. reviews
  2. Panasonic Lumix DMC-FZ300.

Panasonic Lumix DMC-FZ300.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Panasonic Lumix DMC-FZ300. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Panasonic Lumix DMC-FZ300. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Panasonic Lumix DMC-FZ300.

Merk

Panasonic

Type camera

Compactcamera

Gebruikssituatie camera

Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type beeldsensor

1/2.3"

Effectief aantal megapixels

12,1 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Panasonic Lumix DMC-FZ300.

De Panasonic Lumix DMC-FZ300 is een compacte camera die perfect is voor fotografen die op zoek zijn naar een gevorderde camera met veel functies. De 24x optische zoom en de beeldstabilisatie zorgen voor onbewogen close-ups van wilde dieren en sportwedstrijden. Met de 4K-technologie kun je foto's knippen uit videobeelden, waardoor je ook de meest kortstondige momenten kunt vastleggen. Dankzij het kantelbare touchscreen kun je eenvoudig fotograferen en filmen vanuit hoge en lage hoeken. De camera is bedienbaar met je telefoon, zodat je het toestel niet vast hoeft te houden terwijl je wacht op het juiste actiemoment. Om ervoor te zorgen dat de camera lang meegaat, raden we aan om een extra accu aan te schaffen. Zo heb je altijd een reserveaccu bij de hand. De Panasonic Lumix DMC-FZ300 is een krachtig en veelzijdig toestel dat geschikt is voor gevorderde fotografen. De camera is voorzien van een aantal geavanceerde functies, zoals de 24x optische zoom, beeldstabilisatie en 4K-technologie. Hiermee kun je gemakkelijk close-ups maken van wilde dieren en kortstondige momenten vastleggen.

Pluspunten
  • Door de 4K-technologie kun je elk moment vastleggen. Met het kantelbare beeldscherm heb je flexibiliteit in het kiezen van je standpunt. De camera is bedienbaar met je telefoon.

Minpunten
  • Het hoge gewicht kan pijnlijke nek of verkrampte handen veroorzaken

    .

    Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Panasonic Lumix DMC-FZ300.

Panasonic Lumix DMC-FZ300. is een Compactcamera. Dit is uitermate geschikt voor Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Panasonic Lumix DMC-FZ300. heeft een 1/2.3" met 12,1 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Panasonic Lumix DMC-FZ300. heeft een SD.

Panasonic Lumix DMC-FZ300. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Panasonic Lumix DMC-FZ300. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.