1. reviews
  2. Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8.

Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8.

Merk

Sony

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

Full frame

Effectief aantal megapixels

33 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8.

De Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8 is een uitstekende keuze voor foto- en videografen. Je maakt prachtige foto's en video's met deze camera en lens. De 33 megapixel full frame sensor zorgt voor een hoge resolutie, terwijl de achterverlichting voor heldere beelden zorgt. Met het grote diafragma van f/1.8 maak je scherpe foto's op donkere locaties en gebruik je de natuurlijke achtergrondonscherpte. Met de kleurentechnologie en de verschillende creatieve modi, maak je beelden in jouw eigen stijl. Het autofocussysteem is uitgerust met 759 scherpstelpunten, waardoor je snel scherpstelt op je onderwerp. Je camera stelt automatisch scherp op de ogen van een vogel, zodat je hem gemakkelijk volgt in zijn vlucht. Bovendien kun je fotograferen met 10 beelden per seconde. Dankzij de 5-assige beeldstabilisatie corrigeert de camera tot 5.5 stops, waardoor bewegingsonscherpte wordt voorkomen. Deze camera met portretlens is dus een uitstekende keuze voor professionele foto- en videografen.

Pluspunten
  • Dankzij het maximale diafragma van f/1.8 creëer je gemakkelijk een bokeh effect. Met de realtime tracking en Eye autofocus stelt de camera automatisch scherp op ogen van mensen, dieren en vogels. Je filmt in een resolutie van 4K 60fps, waardoor je vloeiende beelden krijgt.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8.

Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8. heeft een Full frame met 33 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8. heeft een SD.

Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.