1. reviews
  2. Canon EOS R7 Body.

Canon EOS R7 Body.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Canon EOS R7 Body. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Canon EOS R7 Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R7 Body.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

APS-C

Effectief aantal megapixels

34,4 pixels

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

2,95 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Canon EOS R7 Body.

De Canon EOS R7 Body is de perfecte keuze voor fotografen die graag op reis gaan. Het model is klein van formaat en licht van gewicht dankzij de APS-C sensor. Bovendien is de behuizing spatwater- en stofbestendig, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor een regenbui. Met de cropfactor van de APS-C sensor vermenigvuldig je de brandpuntsafstand van je lens met 1,6. Hierdoor ben je in staat om beelden met meer zoom vast te leggen, wat handig is voor bijvoorbeeld sportfotografie of als je wilde dieren op grote afstand wilt fotograferen. Met de elektronische sluiter fotografeer je tot 30 fps, waardoor je geen enkel actiemoment hoeft te missen. De autofocus bedekt het volledige scherm, zelfs tot aan de rand van je beeld. Dit zorgt voor een nauwkeurige scherpstelling als je een bewegend onderwerp volgt. Speciale autofocus programma's herkennen mensen, dieren en zelfs voertuigen. Als je een auto in beeld neemt, verschijnt er automatisch een kader omheen. Met de EOS R7 film je in 4K resolutie met 60 frames per seconde, zonder dat de camera je beeld cropt. Wil je professionele videobeelden opnemen.

Pluspunten
  • Met de elektronische sluiter kun je actiemomenten nauwkeurig vastleggen met 30 fps

    .

    De autofocus bedekt het hele scherm, waardoor scherpstellen tot aan de rand van het beeld mogelijk is. Je kunt filmen in 4K met 60 frames per seconde zonder dat de camera het beeld bijsnijdt.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R7 Body.

Canon EOS R7 Body. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R7 Body. heeft een APS-C met 34,4 pixels megapixels. Het schermdiagonaal is 2,95 inch.

Canon EOS R7 Body. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Canon EOS R7 Body. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.