1. reviews
  2. Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood.

Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood.

Merk

Kodak

Type camera

Compactcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Onderwater, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

CMOS Sensor

Effectief aantal megapixels

16,76 pixels

Type geheugenkaart

Micro SD

Schermdiagonaal

2,7 inch

HDMI-aansluiting

Nee

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood.

De Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood is een robuuste camera die je meeneemt tijdens avontuurlijke momenten. De stof- en schokbestendige behuizing maakt het mogelijk om de camera te gebruiken in verschillende omstandigheden. Met deze camera neem je foto's en video's op die tot 15 meter diep waterdicht zijn. Je maakt full hd beelden met 30 frames per seconde, wat resulteert in realistisch bewegende beelden. Ook is er een face-detection autofocus, waardoor je gezichten scherpstelt. Bovendien maak je gedetailleerde foto's in lastige lichtomstandigheden dankzij de ingebouwde flitser en de HDR functie. De camera is een uitstekende keuze voor beginnende fotografen die van avontuur houden!

Pluspunten
  • Dankzij de waterdichte behuizing kun je de camera gebruiken tijdens een regenbui of buitenactiviteiten. Fotografeer en film de onderwaterwereld tot 15 meter diep, waardoor je indrukwekkende beelden van vissen maakt. De ingebouwde flitser en HDR-functie zorgen voor gedetailleerde foto's in lastige lichtomstandigheden.

Minpunten
  • Er wordt geen micro SD kaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood.

Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood. is een Compactcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Onderwater, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood. heeft een CMOS Sensor met 16,76 pixels megapixels. Het schermdiagonaal is 2,7 inch.

Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood. heeft een Micro SD.

Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Nee

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.