1. reviews
  2. Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit.

Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit.

Merk

Canon

Type camera

Compactcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

1"

Effectief aantal megapixels

20,1 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Nee

Omschrijving van Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit.

Met de Canon G7X Mark II Zwart - Vlogkit kun je direct aan de slag met vloggen. Deze set is ideaal voor beginnende vloggers die ook op locatie filmen. De camera is erg gebruiksvriendelijk dankzij het 180 graden kantelbare touchscherm en het lichte gewicht. Het touchscreen maakt het makkelijk om scherp te stellen, foto's te maken, door je bestanden te swipen en de instellingen van de camera aan te passen. Ook is het mogelijk om de gemaakte beelden via NFC eenvoudig door te sturen naar je smartphone, tablet of printer. Met de camera kun je in het RAW bestandsformaat fotograferen, waardoor je veel vrijheid hebt bij de nabewerking van je afbeeldingen. Snelle acties leg je gemakkelijk vast, want de G7 X II fotografeert met 8 beelden per seconde. Ook is er een flexibel statief bij de set inbegrepen, de Joby GorillaPod 500. Deze is geschikt voor camera's tot 500 gram en biedt veel mogelijkheden om de camera op elk oneven oppervlak te plaatsen. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om mooie foto's en video's te maken. Bovendien bewaar je al je beelden op de 32 GB geheugenkaart.

Pluspunten
  • Met deze kit kom je goedkoper uit dan wanneer je de producten los aanschaft. Het kantelbare scherm maakt de camera geschikt voor vloggers. Je bedient de camera gemakkelijk via het touchscreen.

Minpunten
  • Er ontbreekt een viewfinder voor precieze kadrering.

Veelgestelde vragen over Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit.

Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit. is een Compactcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit. heeft een 1" met 20,1 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit. heeft een SD.

Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Nee

Je bestelt Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.