1. reviews
  2. Sony A7 IV Starterskit.

Sony A7 IV Starterskit.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Sony A7 IV Starterskit. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Sony A7 IV Starterskit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7 IV Starterskit.

Merk

Lexar

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

Full frame

Effectief aantal megapixels

33 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Sony A7 IV Starterskit.

Met de Sony A7 IV Starterskit ben je klaar voor het professioneel fotograferen. De set bevat een Peak Design schoudertas en een snelle Lexar 64 GB geheugenkaart, waarmee je direct aan de slag kunt. De Sony A7 IV heeft een achterverlichte, lichtgevoelige 33 megapixel full frame sensor en biedt 759 scherpstelpunten. Zo stel je altijd scherp op je onderwerp, of het nu een persoon, dier of vogel is. De camera kan video’s en foto’s vastleggen met 10 beelden per seconde, zodat je geen actiemoment mist. Daarnaast biedt de 5-assige beeldstabilisatie tot 5.5 stops en worden bewegingsonscherpte verminderd. Hierdoor maak je ook in donkere situaties scherpe foto's uit de hand. De Sony A7 IV Starterskit is je ideale partner voor het professionele fotograferen.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde cameratas en geheugenkaart kun je meteen op pad met de camera. Je stelt eenvoudig scherp op de ogen van mensen, dieren en vogels door de realtime tracking en Eye Autofocus. Maak professionele, vloeiende beelden in een resolutie van 4K 60fps.

Minpunten
  • De camera heeft geen ingebouwde flitser voor extra licht in een donkere omgeving.

Veelgestelde vragen over Sony A7 IV Starterskit.

Sony A7 IV Starterskit. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony A7 IV Starterskit. heeft een Full frame met 33 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Sony A7 IV Starterskit. heeft een SD.

Sony A7 IV Starterskit. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Sony A7 IV Starterskit. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.