1. reviews
  2. Kodak FZ55 Zwart.

Kodak FZ55 Zwart.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Kodak FZ55 Zwart. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Kodak FZ55 Zwart. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Kodak FZ55 Zwart.

Merk

Kodak

Type camera

Compactcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

CMOS Sensor

Effectief aantal megapixels

16,76 pixels

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

2,7 inch

HDMI-aansluiting

Nee

Waterbestendig

Nee

Omschrijving van Kodak FZ55 Zwart.

De Kodak FZ55 Zwart is een compacte camera voor mooie foto's en opnames. Met de geavanceerde technologie en de vele opties is deze camera eenvoudig te bedienen. Zo heeft de camera een gezichtsherkenning waarmee het gezicht en het lachende gezicht van de persoon worden geautomatiseerd. Je hoeft alleen maar de juiste instellingen aan te passen voor een perfecte foto. Ook heeft de camera een beeldstabilisatie, waardoor je video's kunt opnemen zonder trillingen of schokken. Bovendien heeft de oplader een unieke feature waarmee je de oplader direct in de camera kunt steken. De batterij blijft hierdoor in de camera zitten, waardoor je nooit meer je batterij kwijtraakt. De Kodak FZ55 Zwart is dus een eenvoudige en handige camera die je overal mee naar toe kunt nemen en waarmee je mooie herinneringen kunt vastleggen.

Pluspunten
  • Voor scherpe beelden van mensen gebruik je verschillende autofocus modi, zoals glimlach- en gezichtsherkenning. Dankzij de beeldstabilisatie maak je trillingsvrije beelden tijdens het filmen. Je laat de batterij in de camera zitten tijdens het opladen, waardoor je deze minder snel kwijtraakt. Voor scherpe afbeeldingen van personen gebruik je verschillende autofocus-modi, zoals glimlach- en gezichtsherkenning. Dankzij de beeldstabilisatie maak je trillingvrije beelden tijdens het filmen. Laat de batterij in de camera zitten tijdens het opladen, zodat je deze minder snel kwijtraakt.

Minpunten
  • Foto's kunnen alleen met een kabel gedeeld worden, omdat de camera geen ingebouwde wifi heeft

    .

    Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Kodak FZ55 Zwart.

Kodak FZ55 Zwart. is een Compactcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Kodak FZ55 Zwart. heeft een CMOS Sensor met 16,76 pixels megapixels. Het schermdiagonaal is 2,7 inch.

Kodak FZ55 Zwart. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Nee

Waterbestendig: Nee

Je bestelt Kodak FZ55 Zwart. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.