1. reviews
  2. Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter.

Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie

Type beeldsensor

Full frame

Effectief aantal megapixels

26,2 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Nee

Omschrijving van Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter.

De Canon EOS RP body met EF-EOS R Adapter is de perfecte optie voor gevorderde fotografen die op zoek zijn naar een krachtig systeem. Deze full frame sensor biedt een hoge beeldkwaliteit in verschillende lichtsituaties. Met de uitbreiding van de ISO tot 102.400 maak je de sensor nog lichtgevoeliger en leg je zelfs de meest donkere scenes vast. Met de EF-EOS R adapter gebruik je je Canon EF-(S) lenzen van je spiegelreflexcamera op de camera zonder dat je de beeldkwaliteit verliest. Dankzij het Dual Pixel autofocussysteem stel je snel scherp en leg je acties scherp vast. Tevens is de camera geschikt voor het opnemen van gedetailleerde video's in 4K kwaliteit. De Canon EOS RP is ook voorzien van een aantal handige functies waarmee je het fotograferen of filmen nog gemakkelijker maakt. Zo heeft de camera een vari-angle touchscreen display waarmee je gemakkelijk schakelt tussen verschillende standpunten. Met de Eye AF functie stel je scherp op het oog van de fotografeerde. Dankzij de ingebouwde flitser en de mogelijkheid om externe flitsers aan te sluiten, maak je ook op donkere locaties heldere foto's.

Pluspunten
  • Je maakt heldere foto's op donkere locaties dankzij de grote, lichtsterke full frame sensor. Je maakt heldere foto's op donkere locaties dankzij de grote, lichtsterke full frame sensor. Dankzij de EF-EOS R adapter kun je je EF-(S) lenzen gebruiken op dit systeemcamera. Met het snelle Dual Pixel autofocussysteem kun je snel scherpstellen op bewegende onderwerpen.

Minpunten
  • Om bewegingsonscherpte te verminderen heb je een lens met beeldstabilisatie nodig. Om de levensduur te verlengen, raden we een extra accu aan.

Veelgestelde vragen over Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter.

Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Professionele fotografie, Sportfotografie.

Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter. heeft een Full frame met 26,2 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter. heeft een SD.

Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Nee

Je bestelt Canon EOS RP Body + EF-EOS R Adapter. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.