1. reviews
  2. Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art.

Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art.

Merk

Sigma

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

Full frame

Effectief aantal megapixels

33 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art.

De Sony A7IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art combineert een professionele systeemcamera met een veelzijdige lens voor zowel foto- als videografen. Het objectief met een vast diafragma van f/2.8 maakt het mogelijk om natuurlijke achtergrondonscherpte te creëeren. De lichtgevoelige 33 megapixel full frame sensor zorgt ervoor dat je in alle situaties een hoogwaardig beeld creëert. De camera is uitgerust met de nieuwste kleurentechnologie en verschillende creatieve modi, waardoor je eenvoudig scherpe en kleurvaste foto's en video's kunt maken in jouw eigen stijl. Om het maximale uit de camera te halen, beschikt de A7 IV over 759 scherpstelpunten en de realtime tracking en Eye autofocus voor mensen, dieren en vogels. De Eye autofocus volgt de ogen van de vogel, waardoor je de vogel gemakkelijk in zijn vlucht kan volgen. Met de snelle buffer fotografeer je met 10 beelden per seconde, zodat je geen moment mist. De 5-assige beeldstabilisatie zorgt ervoor dat je foto's en video's stabiel en scherp blijven, zelfs bij het fotograferen in beweging.

Pluspunten
  • De 24-70mm zoomlens is geschikt voor landschap-, portret- en reportagefotografie. Dankzij de realtime tracking en Eye autofocus stel je gemakkelijk scherp op de ogen van mensen, dieren en vogels. Je filmt in een resolutie van 4K 60fps, waardoor je een vloeiend beeld krijgt.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art.

Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art. heeft een Full frame met 33 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art. heeft een SD.

Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Sony A7 IV + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.