1. reviews
  2. Sony A7C Body Zwart.

Sony A7C Body Zwart.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Sony A7C Body Zwart. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Sony A7C Body Zwart. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7C Body Zwart.

Merk

Sony

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

Full frame

Effectief aantal megapixels

24,2 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Nee

Omschrijving van Sony A7C Body Zwart.

De Sony A7C Zwart is een veelzijdige camera die perfect is voor gevorderde en professionele fotografen die vaak reizen. De 24,2 megapixel full frame beeldsensor zorgt voor gedetailleerde beelden met een hoge kwaliteit. De camera heeft ook een 4K-videomodus waarmee je scherpe en stabiele video's opneemt, zelfs als je de camera uit de hand houdt. Dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie krijg je haarscherpe video's. Met het draaibare touchscreen kun je ook gemakkelijk vanuit lastige hoeken fotograferen en jezelf filmen tijdens het vloggen. De A7C beschikt ook over een 693 fasedetectie autofocuspunten die 93% van het volledige beeldscherm beslaan. Hiermee stel je snel en nauwkeurig scherp op elk punt in het beeld. Daarnaast kun je actiemomenten met 10 beelden per seconde vastleggen. Met de 4D-Focus stel je scherp op bewegende onderwerpen en met de Realtime Eye autofocus kun je automatisch scherpstellen op de ogen van mensen en dieren. Zo kun je gemakkelijk de perfecte portretten en foto's van je huisdieren maken.

Pluspunten
  • Met de 24,2 megapixel full frame sensor maak je gedetailleerde foto's, zelfs in donkere locaties. De camera beschikt over 693 fasedetectie autofocuspunten, waardoor je nauwkeurig scherp kunt stellen. Fotografeer langer uit de hand op donkere locaties dankzij de 5-assige beeldstabilisatie van 5 stops.

Minpunten
  • De camera heeft geen interne flitser om meer licht toe te voegen aan foto's op donkere locaties.

Veelgestelde vragen over Sony A7C Body Zwart.

Sony A7C Body Zwart. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony A7C Body Zwart. heeft een Full frame met 24,2 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Sony A7C Body Zwart. heeft een SD.

Sony A7C Body Zwart. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Nee

Je bestelt Sony A7C Body Zwart. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.