1. reviews
  2. Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4.

Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4.

Merk

Fujifilm

Type camera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type beeldsensor

APS-C

Effectief aantal megapixels

40,2 pixels

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4.

De Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4 is een ideale combinatie voor fotografen die op zoek zijn naar een veelzijdige en krachtige camera. De XF 16-80mm lens met een groot zoombereik maakt het fotograferen van verschillende onderwerpen eenvoudig. Zowel landschaps-, portret- als straatfotografie is mogelijk met deze lens. Ook van wilde dieren hoeft je niet dichtbij te komen, want de lens biedt een groot zoombereik. Bovendien heeft de lens een minimale sluitertijd van 1/180.000, waardoor je ook bewegende onderwerpen perfect kunt fotograferen. De snelle autofocus herkent automatisch mensen, dieren en voertuigen, zodat je gemakkelijk scherpe foto's maakt. De 40.2 megapixel X-Trans CMOS 5 HR beeldsensor zorgt voor een haarscherp resultaat met weinig ruis. Met de 19 verschillende Film Simulation Modes krijg je een creatief resultaat dat lijkt alsof de foto met een ouderwets rolletje is genomen. De Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4 is op alle vlakken een uitstekende keuze voor fotografen die op zoek zijn naar een veelzij.

Pluspunten
  • De lens is geschikt voor landschaps-, straat- en portretfotografie, onder andere. Met maximaal 20 frames per seconde kun je foto's maken van bewegende dieren en sportwedstrijden. De beeldstabilisatie in de body en lens compenseert bewegingsonscherpte tot 7 stops.

Minpunten
  • Met het maximale diafragma van f/4 is de lens minder geschikt voor donkere situaties

    .

    Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4.

Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4. is een . Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4. heeft een APS-C met 40,2 pixels megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4. heeft een SD.

Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.