1. reviews
  2. Nikon Z5 Body.

Nikon Z5 Body.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Nikon Z5 Body. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Nikon Z5 Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Nikon Z5 Body.

Merk

Nikon

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type beeldsensor

Full frame

Effectief aantal megapixels

24,3 pixels

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3,2 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Nikon Z5 Body.

De Nikon Z5 Body is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een instap full frame camera. Dankzij de grote 24,3 megapixel sensor en het hybride AF scherpstelsysteem met 273 scherpstelpunten maak je heldere en scherpe foto's en video's. De camera is compact en licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is op reis. Het ontwerp is spatwaterdicht, waardoor je ook in slechte weersomstandigheden foto's kunt maken. De Nikon Z5 Body is daarnaast ook erg gebruiksvriendelijk. De ergonomische grip zorgt voor een stevige houvast, terwijl het kantelbare touchscreen je de instellingen gemakkelijk laat aanpassen. Ook het oogdetectie systeem is handig voor het fotograferen van mensen en dieren. De ingebouwde beeldstabilisatie corrigeert tot 5 stops, waardoor je langere sluitertijden gebruikt, zelfs bij donkere locaties. Kortom, de Nikon Z5 Body is een uitstekende keuze voor zowel fotografen als vloggers.

Pluspunten
  • Met de 24,3 megapixel full frame sensor kun je gedetailleerde foto's maken, zelfs in donkere omstandigheden. Het snelle autofocussysteem geeft je scherpe foto's en vloeiende videobeelden. Dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie kunnen scherpe foto's gemaakt worden zonder statief.

Minpunten
  • De camera heeft geen interne flitser om meer licht toe te voegen op donkere locaties voor je foto's.

Veelgestelde vragen over Nikon Z5 Body.

Nikon Z5 Body. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Nikon Z5 Body. heeft een Full frame met 24,3 pixels megapixels. Het schermdiagonaal is 3,2 inch.

Nikon Z5 Body. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Nikon Z5 Body. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.