1. reviews
  2. Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip.

Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip.

Merk

Sony

Type camera

Compactcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

1"

Effectief aantal megapixels

20,1 pixels

Type geheugenkaart

Micro SD, SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Nee

Omschrijving van Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip.

Je krijgt ook een draadloze afstandsbediening bij de Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip. Hiermee maak je opnames zonder dat je de camera aanraakt. Hiermee voorkom je onscherpe beelden door trillingen. Je kunt de camera ook bedienen met de meegeleverde smartphone app. Hiermee stel je de camera vanaf je telefoon in en bekijk je direct de beelden. Ook maak je opnames met verschillende scènes, zoals een selfie, een interview en een panoramisch beeld. Ook kun je de camera zo instellen dat hij automatisch de focus wijzigt als je het onderwerp verplaatst. Zo maak je altijd scherpe beelden. Met de Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip maak je gemakkelijk professionele video's voor je social media kanalen. De compacte camera neem je makkelijk mee in je tas. Met de meegeleverde grip film je comfortabel en stevig. Je maakt gedetailleerde beelden in 4K resolutie en met de smartphone app stel je de camera in en bekijk je direct de beelden. Met de draadloze afstandsbediening maak je opnames zonder dat je de camera aanraakt en de camera past de focus automatisch aan als je het onderwerp verplaatst.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde grip hou je je camera comfortabel en stevig vast tijdens het vloggen. Je neemt gedetailleerde video's op in 4K resolutie voor je YouTube, TikTok of Instagram kanaal. Door de grote sensor maak je heldere opnames in situaties met weinig licht, zoals 's avonds.

Minpunten
  • De camera heeft een vast objectief waarmee je niet kan in- en uitzoomen.

Veelgestelde vragen over Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip.

Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip. is een Compactcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip. heeft een 1" met 20,1 pixels megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip. heeft een Micro SD, SD.

Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Nee

Je bestelt Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.