1. reviews
  2. Canon EOS R50 Body.

Canon EOS R50 Body.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Canon EOS R50 Body. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Canon EOS R50 Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R50 Body.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

APS-C

Effectief aantal megapixels

24,2 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

2,95 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Canon EOS R50 Body.

De Canon EOS R50 Body is een veelzijdige camera voor het maken van video's en vlogs. Je filmt in 4K resolutie met 60 frames per seconde. Dat betekent dat je heldere en vloeiende opnamen maakt die je kunt gebruiken op verschillende social media kanalen. Het 180 graden kantelbare scherm stelt je in staat om jezelf te filmen, zodat je je vlogs meer persoonlijk kunt maken. De camera is ook erg licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Met de digitale beeldstabilisatie kun je zelfs in donkere omstandigheden heldere beelden maken. Je hoeft niet bang te zijn dat je opnamen verstoord worden door bewegingen. Daarnaast heeft de camera geen opnamelimiet van 30 minuten, waardoor je langere video's kunt maken. De RF vatting zorgt ervoor dat je Canon RF lenzen kunt gebruiken op deze camera. Met deze camera maak je dus prachtige video's en vlogs waar je later met veel plezier op terug kunt kijken.

Pluspunten
  • Met 4K-resolutie en 60 frames per seconde maak je scherpe en vloeiende video's voor social media. De lichte camera van 328 gram neem je makkelijk met je mee, bijvoorbeeld op reis. De camera heeft geen opnamelimiet van 30 minuten, waardoor je een interview aan één stuk door kunt filmen.

Minpunten
  • Deze systeemcamera heeft geen afdichtingen tegen stof en spatwater

    .

    Bovendien wordt er geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R50 Body.

Canon EOS R50 Body. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R50 Body. heeft een APS-C met 24,2 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 2,95 inch.

Canon EOS R50 Body. heeft een SD.

Canon EOS R50 Body. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Canon EOS R50 Body. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.