1. reviews
 2. Sony CyberShot DSC-W810 Silver.

Sony CyberShot DSC-W810 Silver.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Sony CyberShot DSC-W810 Silver. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Sony CyberShot DSC-W810 Silver. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony CyberShot DSC-W810 Silver.

Merk

Sony

Type camera

Compactcamera

Gebruikssituatie camera

Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type beeldsensor

1/2.3"

Effectief aantal megapixels

20,1 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

2,7 inch

HDMI-aansluiting

Nee

Waterbestendig

Nee

Omschrijving van Sony CyberShot DSC-W810 Silver.

Met de Sony CyberShot DSC-W810 Silver ben je direct klaar om de mooiste foto's te maken. Deze kleine camera selecteert automatisch de beste instellingen, zodat je alleen nog maar op de sluiterknop hoeft te drukken. Met de panoramafunctie maak je gemakkelijk breedbeeld foto's van uitgestrekte landschappen; selecteer de functie, houd de sluiterknop ingedrukt en beweeg de camera heen en weer. Voor extra creatieve effecten kun je je beeldmateriaal voorzien van leuke filters, zoals een speelgoedcamera effect. Ook wordt bewegingsonscherpte verminderd door de beeldstabilisatie. De Sony CyberShot DSC-W810 Silver is een krachtige camera die een perfecte balans biedt tussen prestaties, beeldkwaliteit en gemak. De camera is uitgerust met een 6x optische zoom en een 20,1 megapixel CCD-sensor, waarmee je kleurrijke en gedetailleerde foto's maakt. De camera is ook uitgerust met een Smile Shutter-technologie voor het automatisch maken van foto's van glimlachende gezichten, en met een eenvoudige 'Easy Mode' waarmee je direct kunt beginnen met fotograferen.

Pluspunten
 • De kleine camera selecteert automatisch de beste instellingen, zodat je alleen nog maar op de sluiterknop hoeft te drukken

  .

  De panoramafunctie legt een uitgestrekt landschap vast

  .

  Dankzij de beeldstabilisatie is het mogelijk langer uit de hand te fotograferen.

Minpunten
 • Het is verstandig om een extra geheugenkaart te hebben als je panoramafoto's of 3D beelden gaat maken, omdat er geen geheugenkaart wordt meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Sony CyberShot DSC-W810 Silver.

Sony CyberShot DSC-W810 Silver. is een Compactcamera. Dit is uitermate geschikt voor Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Sony CyberShot DSC-W810 Silver. heeft een 1/2.3" met 20,1 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 2,7 inch.

Sony CyberShot DSC-W810 Silver. heeft een SD.

Sony CyberShot DSC-W810 Silver. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Nee

Waterbestendig: Nee

Je bestelt Sony CyberShot DSC-W810 Silver. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.