1. reviews
  2. Ricoh WG-6 Zwart.

Ricoh WG-6 Zwart.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Ricoh WG-6 Zwart. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Ricoh WG-6 Zwart. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Ricoh WG-6 Zwart.

Merk

Ricoh

Type camera

Compactcamera

Gebruikssituatie camera

Onderwater, Vakantie

Type beeldsensor

1/2.3"

Effectief aantal megapixels

20 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Ricoh WG-6 Zwart.

Met de Ricoh WG-6 Zwart maak je onvergetelijke foto's en video's in de meest extreme omstandigheden. Niet alleen geeft de schokbestendige behuizing je de zekerheid dat je spullen veilig blijven, het is ook bestand tegen temperaturen tot -10 graden. Ook als je de camera laat vallen, blijft deze in tact, dankzij de stootbestendigheid tot 2,1 meter. Maar dat is nog niet alles. Met deze camera maak je ook onderwaterfoto's en -video's tot 20 meter diep. Dus als je een duiker bent, hoef je niet meer zonder camera te zwemmen. Bovendien heb je de controle met de eenvoudige bedieningsknoppen, zelfs als je handschoenen draagt. Ook als je in het donker fotografeert, kom je niets tekort. Met de ringlamp heb je extra licht, dat je ook nog eens afzonderlijk kunt uitschakelen om extra diepte aan je foto's te geven.

Pluspunten
  • Dankzij het water-, schok- en vriesbestendige ontwerp kun je extreme sporten en buitenactiviteiten filmen in 4K kwaliteit. Met de eenvoudige bedieningsknoppen kun je de camera bedienen zonder je handschoenen uit te doen. Met de ringlamp kun je je onderwerp verlichten op donkere locaties of extra diepte toe te voegen.

Minpunten
  • Om een wifi verbinding te maken heb je een wifi adapter nodig

    .

    Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Ricoh WG-6 Zwart.

Ricoh WG-6 Zwart. is een Compactcamera. Dit is uitermate geschikt voor Onderwater, Vakantie.

Ricoh WG-6 Zwart. heeft een 1/2.3" met 20 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Ricoh WG-6 Zwart. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Ricoh WG-6 Zwart. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.