1. reviews
  2. Sony A7 IV + Accu.

Sony A7 IV + Accu.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Sony A7 IV + Accu. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Sony A7 IV + Accu. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7 IV + Accu.

Merk

Sony

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

Full frame

Effectief aantal megapixels

33 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Sony A7 IV + Accu.

De Sony A7 IV + Accu is de perfecte systeemcamera voor elke fotograaf. Met de 33 megapixel full frame sensor maak je in alle situaties kleurrijke en scherpe beelden. De achterverlichte sensor zorgt ervoor dat je ook bij weinig licht kwalitatief hoogwaardige foto's maakt. Bovendien heeft de camera vele creatieve modi waarmee je jouw eigen stijl kunt creëren. Met 759 scherpstelpunten stel je snel scherp op je onderwerp. Ook kun je met Realtime tracking en Eye autofocus precies die onderwerpen volgen die je wilt. Met de snelle buffer fotografeer je met 10 beelden per seconde, zodat je geen moment mist. Bediening van de camera is eenvoudig gemaakt met de draaiknop met twee ringen bovenop de camera. Hiermee stel je sluitertijd en diafragma in en wissel je tussen foto, video en slow & quick stand. Door de stevige grip heb je altijd de perfecte controle bij het fotograferen. Met de Sony A7 IV + Accu heb je de kracht om elk moment vast te leggen.

Pluspunten
  • De meegeleverde extra accu zorgt ervoor dat je gemakkelijk een hele dag kunt fotograferen

    .

    Dankzij de realtime tracking en Eye autofocus stel je eenvoudig scherp op de ogen van mensen, dieren en vogels. Je filmt in een resolutie van 4K 60fps, waardoor je vloeiende beelden krijgt.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Sony A7 IV + Accu.

Sony A7 IV + Accu. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony A7 IV + Accu. heeft een Full frame met 33 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Sony A7 IV + Accu. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Sony A7 IV + Accu. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.