1. reviews
 2. Sony A7 III Starterskit.

Sony A7 III Starterskit.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Sony A7 III Starterskit. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Sony A7 III Starterskit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7 III Starterskit.

Merk

Lexar

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen

Type beeldsensor

Full frame

Effectief aantal megapixels

24,2 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Sony A7 III Starterskit.

Sony A7 III Starterskit is een handig pakket voor iedereen die met fotografie aan de slag wil. Je ontvangt een Peak Design schoudertas waar je je camera in mee kunt nemen, en een Lexar 64 GB geheugenkaart om al je beelden op te slaan. Deze set is ideaal om mee te nemen op reis. De Sony A7 III is een professionele systeemcamera met een lichtgevoelige CMOS full frame beeldsensor. Deze is achterverlicht, waardoor je snel en hoogwaardig beeldverwerking krijgt. Je maakt hierdoor scherpe en heldere foto's en video's, zelfs bij weinig licht. De ruisonderdrukkingsfunctie zorgt ervoor dat je gedetailleerde foto's kunt maken, zelfs bij een hoge ISO waarde. Met het autofocussysteem met 693 fasedetectie AF punten, die 93% van het scherm bedekken, stelt de camera snel scherp op je onderwerp. En met de Real Time Eye AF stelt de camera automatisch scherp op de ogen wanneer je de ontspanknop half indrukt. De beeldstabilisatie zorgt er dan weer voor dat je trillingsvrije foto's maakt, tot 5 stops. Met de Sony A7 III Starterskit ben je perfect uitgerust om aan de slag te gaan met fotografie.

Pluspunten
 • Je neemt deze complete starterskit met Sony A7 III body, cameratas en geheugenkaart gemakkelijk mee op reis

  .

  Met een maximaal ISO-waarde van 204.800 en een ruisonderdrukking maak je in donkere omstandigheden foto's met weinig korrel

  .

  De camera heeft 693 fasedetectie AF-punten en focust dankzij Real Time Eye AF op de ogen wanneer je de ontspanknop half indrukt.

Minpunten
 • Het scherm is niet helemaal naar voren kantelbaar voor vlogs en selfies.

Veelgestelde vragen over Sony A7 III Starterskit.

Sony A7 III Starterskit. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen.

Sony A7 III Starterskit. heeft een Full frame met 24,2 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Sony A7 III Starterskit. heeft een SD.

Sony A7 III Starterskit. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Sony A7 III Starterskit. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.