1. reviews
  2. Sony Alpha A6600 Body.

Sony Alpha A6600 Body.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Sony Alpha A6600 Body. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Sony Alpha A6600 Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony Alpha A6600 Body.

Merk

Sony

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

APS-C

Effectief aantal megapixels

24 MP

Type geheugenkaart

SD, SDHC, SDXC

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Sony Alpha A6600 Body.

De Sony Alpha A6600 is ook uitgerust met een touchscreen voor intuïtieve bediening. Je kunt de camera draaien en kantelen om makkelijk te focussen. Verder is er een snelle draadloze verbinding voor het delen van foto's en video's. De batterij gaat lang mee en zorgt voor bijna 700 opnames. Je kunt de camera ook op een externe powerbank aansluiten om deze langer te gebruiken. Met de Sony Alpha A6600 maak je hoogwaardige foto's en video's. De camera biedt een ruime keuze aan lenzen en accessoires om je creativiteit te vergroten. Ook kun je met de ingebouwde flitser fotograferen in situaties met weinig licht. Met de ingebouwde wifi en bluetooth verbindingen delen je je foto's en video's gemakkelijk. De camera is verder voorzien van verschillende functies, zoals gezichtsherkenning, een timer en een intervalopname. Kortom, de Sony Alpha A6600 is een uitstekende keuze voor zowel professionele als amateurfotografen.

Pluspunten
  • Je volgt onderwerpen nauwkeurig met de realtime focus tracking technologie. Met de Realtime Eye Autofocus leg je actiemomenten van sporters vast met 11 frames per seconde

    .

    Met de Realtime Eye Autofocus zijn de ogen automatisch scherp, wat handig is als je video's opneemt.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Sony Alpha A6600 Body.

Sony Alpha A6600 Body. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vakantie, Vloggen.

Sony Alpha A6600 Body. heeft een APS-C met 24 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Sony Alpha A6600 Body. heeft een SD, SDHC, SDXC.

Sony Alpha A6600 Body. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Sony Alpha A6600 Body. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.