1. reviews
  2. Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip.

Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip.

Merk

Sony

Type camera

Compactcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

1"

Effectief aantal megapixels

20,1 pixels

Type geheugenkaart

Micro SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Nee

Omschrijving van Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip.

De Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip is de ideale set voor de avontuurlijke vlogger. Je neemt haarscherpe beelden op met de grote 1 inch beeldsensor. Ook in weinig licht maak je heldere opnames. Met de 18-50mm zoomlens leg je verre landschappen of kleine details vast. Je verbindt de meegeleverde grip draadloos met je camera. Met de knoppen op het handvat bedien je de camera en start je een opname. De Sony ZV-1 II heeft een aantal handige functies die het vloggen makkelijker maken. Met de bokeh switch maak je de achtergrond van je opname onscherp met één druk op de knop. In de cinematic vlog setting kies je uit verschillende kleurprofielen. Het profiel Gold zorgt voor een warme gloed in je beelden. Ook heeft de camera een ingebouwde 3-capsule microfoon, waardoor je geen externe microfoon nodig hebt. Met de knop op het handvat kies je aan welke kant van de camera je de microfoon richt.

Pluspunten
  • De grip stabiliseert de camera, waardoor je soepele beelden opneemt zonder trillingen. Met de grote 1 inch beeldsensor maak je heldere opnames bij weinig licht. Met de veelzijdige 18-50mm zoomlens leg je zowel uitgestrekte landschappen als kleine details vast.

Minpunten
  • De lens is niet uitwisselbaar.

Veelgestelde vragen over Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip.

Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip. is een Compactcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip. heeft een 1" met 20,1 pixels megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip. heeft een Micro SD.

Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Nee

Je bestelt Sony ZV-1 II + GP-VPT2BT Grip. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.