1. reviews
  2. Canon EOS R8 Starterskit.

Canon EOS R8 Starterskit.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Canon EOS R8 Starterskit. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Canon EOS R8 Starterskit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R8 Starterskit.

Merk

Lexar

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type beeldsensor

Full frame

Effectief aantal megapixels

24,2 pixels

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Canon EOS R8 Starterskit.

De Canon EOS R8 Starterskit is een complete set voor beginnende fotografen. In de kit zit een Canon EOS R8 body, een Peak Design schoudertas en een snelle Lexar 64 GB geheugenkaart. Hiermee kun je direct aan de slag om de mooiste foto's te schieten. De 24,2 megapixel full frame beeldsensor levert scherpe, heldere beelden. Met maximaal 40 foto's per seconde bevries je elke beweging, zelfs bij snelle acties. De scherpstelpunten bedekken bijna het gehele beeld en met de RAW burst modus neemt de camera een pre-opname van een halve seconde. Zo mis je geen enkele actie. De Canon EOS R8 Starterskit is ook ideaal voor video-opnames. Je filmt in 4K met 60 frames per seconde, of in full HD met 180 frames per seconde. Als je beelden deelt op social media zoals Youtube, TikTok en Instagram is deze camera perfect. Bovendien kun je honderden foto's opslaan op de meegeleverde geheugenkaart. Met de Canon EOS R8 Starterskit begin je met het maken van prachtige foto's en video's.

Pluspunten
  • Door de meegeleverde cameratas en geheugenkaart kun je direct aan de slag met de camera. Deze snelle camera fotografeert met 40 frames per seconde, waardoor je geen enkele actie mist. De camera heeft een hoog aantal scherpstelpunten en de autofocus herkent mensen, ogen, dieren en voertuigen.

Minpunten
  • De camera heeft geen ingebouwde flitser om extra licht te geven in een donkere omgeving.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R8 Starterskit.

Canon EOS R8 Starterskit. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Canon EOS R8 Starterskit. heeft een Full frame met 24,2 pixels megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Canon EOS R8 Starterskit. heeft een SD.

Canon EOS R8 Starterskit. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Canon EOS R8 Starterskit. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.