1. reviews
  2. Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter.

Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

APS-C

Effectief aantal megapixels

24,2 pixels

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

0,39 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Nee

Omschrijving van Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter.

De Canon EOS R10 + EF-EOS R Adapter is een handige set voor beginnende en gevorderde fotografen. Met de EF-EOS R adapter is het mogelijk om je EF-(S) lenzen van je spiegelreflexcamera te gebruiken op de systeemcamera. Hierdoor kun je kiezen uit een breed scala aan lenzen zonder dat je deze weg hoeft te doen. Met de relatief kleine 24.2 megapixel APS-C sensor is de EOS R10 een compacte en lichte camera. Ideaal voor fotografen die graag op reis gaan. Met de autofocus van de camera herken je gemakkelijk gezichten, ogen en voertuigen. Het scherpe beeld wordt tot aan de rand scherpgesteld omdat de autofocuspunten het volledige beeldscherm bedekken. De EOS R10 filmt in 4K resolutie met 60 frames per seconde. Dit levert scherpe en vloeiende beelden op. Als je in 4K filmt met 60 frames per seconde, cropt de camera je beeld horizontaal. Hierdoor wordt je beeld smaller, maar blijft de kwaliteit hoog.

Pluspunten
  • Met de EF(S)-RF adapter kun je ook lenzen van je huidige EF en EF-S serie op de camera bevestigen. De autofocuspunten dekken het hele beeldscherm af, waardoor je tot aan de rand kunt scherpstellen. Het autofocussysteem herkent niet alleen mensen en dieren, maar ook voertuigen.

Minpunten
  • In 4K met 60 fps crop de camera je beeld horizontaal, waardoor je kader smaller wordt.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter.

Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter. heeft een APS-C met 24,2 pixels megapixels. Het schermdiagonaal is 0,39 inch.

Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter. heeft een SD.

Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Nee

Je bestelt Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.