1. reviews
  2. Canon EOS R + RF 35mm f/1.8 Macro IS STM.

Canon EOS R + RF 35mm f/1.8 Macro IS STM.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Canon EOS R + RF 35mm f/1.8 Macro IS STM. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Canon EOS R + RF 35mm f/1.8 Macro IS STM. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R + RF 35mm f/1.8 Macro IS STM.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen

Type beeldsensor

Full frame

Effectief aantal megapixels

30,3 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3,15 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Canon EOS R + RF 35mm f/1.8 Macro IS STM.

De Canon EOS R + RF 35mm f/1.8 Macro IS STM is een uitstekende keuze voor fotografen die een camera zoeken met veel mogelijkheden. De camera heeft een variabel diafragma dat van f/1.8 tot f/16 varieert. Je krijgt een veelzijdige controle over de scherptediepte en de belichting van je foto's. Met de 5-assige beeldstabilisatie ben je verzekerd van scherpe opnames, ook bij langere sluitertijden. Het systeem is voorzien van een grote variëteit aan opties, zoals het aanpassen van witbalans, ISO, sluitertijd en aanpassen van kleurtemperatuur. Dankzij de verschillende mogelijkheden kun je je creativiteit de vrije loop laten. De Canon EOS R + RF 35mm f/1.8 Macro IS STM is een veelzijdige camera die een prachtige combinatie van kwaliteit en prestaties biedt.

Pluspunten
  • Dankzij het grote maximale diafragma van f/1.8 creëer je een zachte achtergrondonscherpte. De sensor is lichtgevoelig waardoor je ook op donkere locaties scherpe beelden opneemt. Leg bewegende onderwerpen scherp en nauwkeurig vast door de snelle Dual Pixel autofocus met 8 frames per seconde.

Minpunten
  • Een interne flitser om je beelden te verlichten in het donker ontbreekt.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R + RF 35mm f/1.8 Macro IS STM.

Canon EOS R + RF 35mm f/1.8 Macro IS STM. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen.

Canon EOS R + RF 35mm f/1.8 Macro IS STM. heeft een Full frame met 30,3 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3,15 inch.

Canon EOS R + RF 35mm f/1.8 Macro IS STM. heeft een SD.

Canon EOS R + RF 35mm f/1.8 Macro IS STM. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Canon EOS R + RF 35mm f/1.8 Macro IS STM. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.