1. reviews
  2. Canon EOS R6 Mark II Starterskit.

Canon EOS R6 Mark II Starterskit.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Canon EOS R6 Mark II Starterskit. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Canon EOS R6 Mark II Starterskit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R6 Mark II Starterskit.

Merk

Lexar

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

Full frame

Effectief aantal megapixels

24,2 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Canon EOS R6 Mark II Starterskit.

Met de Canon EOS R6 Mark II Starterskit ben je direct klaar om op avontuur te gaan. De kit bevat een Canon EOS R6 Mark II body, een robuuste Peak Design opbergtas en een snelle Lexar 64GB geheugenkaart. Je kunt de camera makkelijk meenemen, waardoor je altijd en overal klaar bent om foto's te maken. Met de Canon EOS R6 Mark II maak je scherpe foto's, ook in donkere omstandigheden. De 24,2 megapixel full frame beeldsensor en 7 stops beeldstabilisatie zorgen ervoor dat je heldere en gedetailleerde foto's maakt. Met de elektronische sluiter fotografeer je met 40 frames per seconde, waardoor je geen actiemoment hoeft te missen. Als je de mechanische sluiter gebruikt, maak je maximaal 12 frames per seconde. De autofocus van de Canon EOS R6 Mark II heeft een onderwerpherkenning. Het systeem herkent onder andere vliegtuigen, ogen en dieren. De camera voorspelt de beweging van je onderwerp, waardoor hij scherpstelt op een bewegend onderwerp. Met deze starterskit ben je klaar om scherpe foto's te maken, ook in weinig licht.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde cameratas en geheugenkaart kun je direct op pad met de camera. De camera fotografeert met 40 frames per seconde, waardoor je snel bewegende onderwerpen kunt vastleggen. Het autofocussysteem herkent veel verschillende onderwerpen, zoals paarden, vliegtuigen en treinen.

Minpunten
  • De camera heeft geen ingebouwde flitser om extra licht te geven in een donkere omgeving.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R6 Mark II Starterskit.

Canon EOS R6 Mark II Starterskit. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R6 Mark II Starterskit. heeft een Full frame met 24,2 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Canon EOS R6 Mark II Starterskit. heeft een SD.

Canon EOS R6 Mark II Starterskit. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Canon EOS R6 Mark II Starterskit. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.