1. reviews
 2. Sony A7 III Body.

Sony A7 III Body.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Sony A7 III Body. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Sony A7 III Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7 III Body.

Merk

Sony

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen

Type beeldsensor

Full frame

Effectief aantal megapixels

24,2 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Sony A7 III Body.

Met de Sony A7 III heb je een veelzijdige systeemcamera in handen. Deze camera maakt prachtige foto's van hoge kwaliteit, dankzij de lichtgevoelige CMOS full frame beeldsensor en de achterverlichting. De A7 III heeft verschillende geavanceerde eigenschappen, waardoor je als ervaren fotograaf perfectie kunt bereiken. De ISO waarde van deze camera kan je uitbreiden tot 204.800, waardoor je ook in donkere situaties scherpe en gedetailleerde foto's maakt. Met de gebiedsspecifieke ruisonderdrukkingstechnologie voorkom je een te korrelig beeld. Daarnaast beschikt het scherpstelsysteem van de A7 III over 693 fasedetectie AF punten, waardoor je zelfs van bewegende objecten scherpe plaatjes maakt. De Real Time Eye AF maakt automatisch scherp op de ogen. Daarnaast profiteer je van een beeldstabilisatie die je tot 5 stops corrigeert. Met de Sony A7 III maak je prachtige foto's en video's, ook bij weinig licht.

Pluspunten
 • Dankzij de beeldstabilisatie, de hoge ISO waarde van maximaal 204.800 en de ruisonderdrukking maak je gedetailleerde foto's met weinig korrel uit de hand bij weinig licht

  .

  De Alpha A7 III stelt scherp met 693 fasedetectie AF punten en focust, dankzij Real Time Eye AF, op de ogen wanneer je de ontspanknop half indrukt

  .

  Je filmt in een resolutie tot 4K en met de Interval Shooting functie neem je timelapse opnamen op.

Minpunten
 • Het scherm is niet volledig naar voren kantelbaar voor vlogs en selfies. Deze camera is niet geschikt voor beginners vanwege de complexiteit van het menu en de bediening. Het scherm is niet volledig naar voren te kantelen voor vlogs en selfies. Deze camera is niet geschikt voor beginners door de complexiteit van het menu en de bediening.

Veelgestelde vragen over Sony A7 III Body.

Sony A7 III Body. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen.

Sony A7 III Body. heeft een Full frame met 24,2 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Sony A7 III Body. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Sony A7 III Body. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.