1. reviews
  2. Panasonic Lumix DC-FZ1000 II.

Panasonic Lumix DC-FZ1000 II.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Panasonic Lumix DC-FZ1000 II. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Panasonic Lumix DC-FZ1000 II. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Panasonic Lumix DC-FZ1000 II.

Merk

Panasonic

Type camera

Compactcamera

Gebruikssituatie camera

Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type beeldsensor

1"

Effectief aantal megapixels

20,1 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Nee

Omschrijving van Panasonic Lumix DC-FZ1000 II.

De Panasonic DS-FZ1000 II heeft een sensor van 20,1 Megapixel en de geavanceerde Venus Image Processor. Dankzij deze processor schiet je foto's met een hoge resolutie en kleurweergave. Ook heb je de beschikking over verschillende filters om je foto's nog creatiever te maken. Ook film je gemakkelijk in 4K-kwaliteit. Je kunt filmen met een maximale framerate van 30 fps. De camera heeft verbeterde autofocus, waardoor je scherpere beelden maakt tijdens het filmen. Ook heb je de beschikking over verschillende snelheidsinstellingen, waarmee je de snelheid en het effect van je opnames kunt aanpassen. De Panasonic DS-FZ1000 II is een veelzijdige camera die je overal mee naartoe neemt. Of je nu macrofotografie, landschapsfotografie of videografie doet, deze camera geeft je uitstekende prestaties. Met de verschillende functies en filters maak je de mooiste opnames.

Pluspunten
  • Je kunt ver inzoomen naar onderwerpen in de verte dankzij de 16x optische zoom. Dankzij de optische beeldstabilisatie maak je scherpe foto's zonder statief. Met de post focus functie kun je achteraf bepalen op welk deel van de foto je scherp wilt stellen.

Minpunten
  • Vergeleken met een kleine spiegelreflexcamera is deze bridgecamera relatief groot en zwaar

    .

    Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Panasonic Lumix DC-FZ1000 II.

Panasonic Lumix DC-FZ1000 II. is een Compactcamera. Dit is uitermate geschikt voor Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Panasonic Lumix DC-FZ1000 II. heeft een 1" met 20,1 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Panasonic Lumix DC-FZ1000 II. heeft een SD.

Panasonic Lumix DC-FZ1000 II. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Nee

Je bestelt Panasonic Lumix DC-FZ1000 II. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.