1. reviews
  2. Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart.

Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

APS-C

Effectief aantal megapixels

24,1 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Nee

Omschrijving van Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart.

De Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit is een ideale start voor iedereen die graag wil beginnen met fotograferen. De camera heeft een aantal krachtige functies die foto's en video's prachtig maken. Met de 15-45mm lens kun je alles scherp en helder vastleggen. De livestream functie is perfect om direct te delen met vrienden en familie. Ook voor video's en vlogs is de camera geschikt, deze neem je op in 4K resolutie. Met het 180 graden kantelbare scherm heb je een optimaal overzicht. Met de beeldstabilisatie voorkom je bewegingsonscherpte. Ook bij weinig licht kun je nog prima fotograferen. De Creative Assist functie helpt je bij het maken van de meest gewilde instellingen. Zo heb je de perfecte foto's en video's in no-time gemaakt. De Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit is een complete set voor beginnende fotografen en videografen.

Pluspunten
  • Ga direct aan de slag met het fotograferen en het opnemen van video's met de starterskit. Leg zowel je vrienden en familie als weidse landschappen vast met de 15-45mm lens.Maak eenvoudig vlogs en selfies dankzij het 180 graden kantelbare LCD scherm.

Minpunten
  • De camera heeft geen afdichtingen tegen stof en spatwater.

Veelgestelde vragen over Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart.

Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart. heeft een APS-C met 24,1 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart. heeft een SD.

Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Nee

Je bestelt Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.