1. reviews
  2. Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter.

Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

APS-C

Effectief aantal megapixels

34,4 pixels

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

2,95 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter.

De Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter maakt actiefotografie eenvoudig. Je hebt geen nieuwe lenzen nodig, want de adapter zorgt ervoor dat je jouw EF-(S) lenzen van je spiegelreflexcamera op de camera kan plaatsen. De EOS R7 heeft een compact formaat, dankzij de kleinere APS-C sensor. De behuizing is spatwater- en stofbestendig, dus je hoeft niet bang te zijn voor slecht weer. Met de cropfactor van 1.6 heb je veel meer zoom, wat ideaal is voor sportfotografie of als je wilde dieren fotografeert. Met de razendsnelle elektronische sluiter fotografeer je tot 30 frames per seconde, waardoor je geen enkel actiemoment misloopt. De autofocus is nauwkeurig en bedekt het hele scherm, zodat je onderwerpen ook aan de rand van het beeld scherp krijgt. De Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter is dus een ideale set voor de actieve fotograaf.

Pluspunten
  • Met de EF(S)-RF adapter kun je ook lenzen van je huidige EF en EF-S serie op de camera bevestigen. Met de elektronische sluiter kun je actiemomenten nauwkeurig met 30 fps vastleggen. De autofocus bedekt het volledige scherm, waardoor je tot aan de rand van het beeld scherp kunt stellen.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter.

Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter. heeft een APS-C met 34,4 pixels megapixels. Het schermdiagonaal is 2,95 inch.

Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter. heeft een SD.

Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.