1. reviews
  2. Fujifilm X-T5 Body Zwart.

Fujifilm X-T5 Body Zwart.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Fujifilm X-T5 Body Zwart. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Fujifilm X-T5 Body Zwart. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Fujifilm X-T5 Body Zwart.

Merk

Fujifilm

Type camera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type beeldsensor

APS-C

Effectief aantal megapixels

40,2 pixels

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Fujifilm X-T5 Body Zwart.

Met de Fujifilm X-T5 Body Zwart kun je overal indrukwekkende en creatieve foto's maken. De body is compact en licht van gewicht - slechts 476 gram - waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen voor op reis of op locatie. De 40.2 megapixel X-Trans CMOS 5 HR beeldsensor zorgt voor haarscherpe beelden met weinig ruis. Met een minimale sluitertijd van 1/180.000 bevries je elke beweging, zelfs als je bijvoorbeeld een rennend dier of een sportwedstrijd fotografeert. Met maximaal 20 frames per seconde mis je geen enkel actiemoment. De autofocus herkent mensen, dieren en voertuigen, waardoor je met weinig moeite een scherp resultaat krijgt. Ook als je in donkere omstandigheden fotografeert, kun je rekenen op goed resultaat door de beeldstabilisatie. Hierdoor is het mogelijk om met een lagere sluitertijd scherpe beelden te maken. De Fujifilm X-T5 Body Zwart is de perfecte camera voor creatieve fotografen die op zoek zijn naar een betrouwbare fotografiepartner. Of je nu professionele of amateurfoto's maakt, je bent verzekerd van uitstekende resultaten.

Pluspunten
  • Dankzij de korte minimale sluitertijd van 1/180.000 bevries je bewegingen, bijvoorbeeld tijdens een sportwedstrijd. Met een maximale snelheid van 20 frames per seconde mis je geen enkel actiemoment. De beeldstabilisatie compenseert bewegingsonscherpte tot 7 stops.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Fujifilm X-T5 Body Zwart.

Fujifilm X-T5 Body Zwart. is een . Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Fujifilm X-T5 Body Zwart. heeft een APS-C met 40,2 pixels megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Fujifilm X-T5 Body Zwart. heeft een SD.

Fujifilm X-T5 Body Zwart. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Fujifilm X-T5 Body Zwart. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.