1. reviews
 2. Nikon Z fc Body.

Nikon Z fc Body.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Nikon Z fc Body. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Nikon Z fc Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Nikon Z fc Body.

Merk

Nikon

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

APS-C

Effectief aantal megapixels

20,9 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Nee

Omschrijving van Nikon Z fc Body.

De Nikon Z FC Body is een ideaal apparaat voor zowel beginnende als gevorderde fotografen. Niet alleen heeft de camera een retro uiterlijk, ook de bediening is ouderwets. Bovenop de camera vind je draaiwielen voor je ISO waarde, sluitertijd en belichting. Zo heb je de vrijheid om met de instellingen te spelen. De camera heeft een grote Nikon Z vatting, waardoor er veel licht in de camera valt. Met deze camera maak je heldere opnames overdag en 's nachts. De APS-C sensor heeft een megapixelwaarde van 20,9. De ISO waarde kan variëren van 100 tot 51.200. De video's die je opneemt zijn in 4K met 30 frames per seconde. Maar als je slow motion beelden wilt opnemen, kan dat in full hd met 120 fps. Dankzij de realtime tracking leg je bewegende onderwerpen nauwkeurig vast. De Eye autofocus stelt mensen en dieren automatisch scherp in beeld, zowel voor foto als video. Niet alleen qua kwaliteit, ook het design is prettig. De camera heeft een lichtgewicht ontwerp en het ergonomische design zorgt voor extra comfort tijdens het fotograferen.

Pluspunten
 • De retro camera heeft 3 draaiwielen aan de bovenkant, waarmee je de camera gemakkelijk instelt

  .

  Met behulp van de grote Z-vatting krijg je scherpe beelden in diverse lichtomstandigheden. Je neemt de lichtgewichte camera eenvoudig mee op reis en houdt hem stevig vast dankzij het ergonomische ontwerp.

Minpunten
 • De camerabody heeft geen ingebouwde flitser om meer licht aan je foto toe te voegen

  .

  = De camera-body heeft geen ingebouwde flitser om meer licht aan je foto toe te voegen. Dankzij het retro ontwerp heeft deze camera geen grip zoals je mogelijk van andere systeemcamera's gewend bent

  .

  = Dankzij het retro ontwerp heeft deze camera geen grip zoals je mogelijk bent gewend bij andere systeemcamera's.

Veelgestelde vragen over Nikon Z fc Body.

Nikon Z fc Body. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Nikon Z fc Body. heeft een APS-C met 20,9 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Nikon Z fc Body. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Nee

Je bestelt Nikon Z fc Body. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.