1. reviews
  2. Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu.

Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu.

Merk

Jupio

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

APS-C

Effectief aantal megapixels

24,1 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Nee

Omschrijving van Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu.

Laat je creativiteit de vrije loop met de Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit. Deze kit bestaat uit een camera, een 15-45mm lens, een schoudertas, een geheugenkaart en een extra accu. De accu is ideaal als je op locatie fotografeert, bijvoorbeeld in de natuur. Met de 15-45mm lens leg je de natuur in al haar schoonheid vast. Maar ook voor het fotograferen van vrienden en familie is deze lens ideaal door het brede zoombereik. Voor het maken van online content gebruik je de livestream functie en deel je direct jouw ervaringen. Ook video's en vlogs neem je op in 4K resolutie met het 180 graden kantelbare scherm. En dankzij de beeldstabilisatie is bewegingsonscherpte verleden tijd. Ook bij weinig licht fotografeer je langer uit de hand. Wil je de camera beter leren kennen? Dan is de Creative Assist functie een handig hulpmiddel. Hierdoor is de camera ook geschikt voor beginnende foto- en videografen.

Pluspunten
  • Ga direct aan de slag met fotograferen en het opnemen van video's met de starterskit. Leg zowel je vrienden en familie als weidse landschappen vast met de 15-45mm lens. Maak eenvoudig vlogs en selfies dankzij het 180 graden kantelbare lcd scherm. Ga direct aan de slag met het fotograferen en opnemen van video's met de starterskit. Leg zowel je vrienden en familie als weidse landschappen vast met de 15-45mm lens. Maak eenvoudig vlogs en selfies dankzij het 180 graden kantelbare LCD-scherm.

Minpunten
  • De camera heeft geen afdichtingen tegen stof en spatwater.

Veelgestelde vragen over Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu.

Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu. heeft een APS-C met 24,1 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu. heeft een SD.

Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Nee

Je bestelt Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.