1. reviews
  2. Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S.

Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S.

Merk

Nikon

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type beeldsensor

Full frame

Effectief aantal megapixels

24,3 pixels

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3,2 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S.

De Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S is een instap full frame systeemcamera die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Met de beeldsensor van 24,3 megapixel maak je heldere foto's in verschillende lichtomstandigheden. De body is compact en ergonomisch ontworpen met een lichtgewicht design en een stevige grip. Dankzij het veelzijdige zoombereik van 24-70mm maak je gemakkelijk landschaps- en portretfoto's. Het hybride AF scherpstelsysteem heeft 273 scherpstelpunten waarmee je nauwkeurig scherpstelt op je onderwerp. Deze scherpstelpunten bedekken het beeld in de volledige breedte. Daarnaast heeft het systeem oogdetectie, wat ideaal is voor het fotograferen van mensen en dieren. De snelle werking van het scherpstelsysteem zorgt voor vloeiende videobeelden en scherpe foto's. Daarnaast maak je gemakkelijk scherpe foto's uit de hand dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie. Je kunt de stabilisatie corrigeren tot 5 stops, wat handig is als je bijvoorbeeld op een donkere locatie bent. Bovendien is de bediening van de camera gebruiksvriendelijk dankzij de k.

Pluspunten
  • Met de breed inzetbare 24-70mm lens kunt u onder andere portret-, landschaps-, architectuur- en natuurfoto's maken. De camera heeft 2 SD-kaartsleuven die u kunt gebruiken als backup of als overloop. Het snelle autofocussysteem zorgt voor scherpe foto's en soepele videobeelden.

Minpunten
  • De camera heeft geen interne flitser om meer licht aan je foto's toe te voegen in donkere locaties.

Veelgestelde vragen over Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S.

Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. heeft een Full frame met 24,3 pixels megapixels. Het schermdiagonaal is 3,2 inch.

Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. heeft een SD.

Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.