1. reviews
  2. Sony A7C Body Zilver.

Sony A7C Body Zilver.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Sony A7C Body Zilver. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Sony A7C Body Zilver. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7C Body Zilver.

Merk

Sony

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

Full frame

Effectief aantal megapixels

24,2 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Nee

Omschrijving van Sony A7C Body Zilver.

De Sony A7C is een krachtige tool voor fotografen en videografen die op zoek zijn naar een licht en compact systeemcamera. De 24,2 megapixel full frame beeldsensor biedt een grote mate aan gedetailleerde beelden en scherpe video-opnames in 4K 30fps. De camera biedt een krachtige autofocus met 693 fasedetectie autofocuspunten die 93% van het volledige beeldscherm beslaan. Hiermee is het mogelijk om snel en nauwkeurig scherp te stellen op elk punt van het beeld. Met Realtime Eye autofocus stel je automatisch scherp op de ogen van mensen en dieren. Ideaal voor het vastleggen van portretten of het filmen van jouw huisdieren. Met de ingebouwde beeldstabilisatie neem je de video's stabiel op uit de hand en leg je actiemomenten vast met 10 beelden per seconde. Dankzij de 4D-Focus stel je snel scherp op bewegende onderwerpen. Het draaibare touchscreen maakt het mogelijk om vanuit lastige hoeken te fotograferen of om jezelf gemakkelijk te filmen tijdens het vloggen. De Sony A7C Zilver biedt alles wat je nodig hebt voor professionele beelden.

Pluspunten
  • Met de 24,2 megapixel full frame sensor maak je gedetailleerde foto's, zelfs op donkere locaties. De camera is uitgerust met 693 fasedetectie autofocuspunten, wat je toelaat om precies scherp te stellen. Dankzij de 5-assige beeldstabilisatie van 5 stops, kan je langer handmatig fotograferen in donkere omgevingen.

Minpunten
  • De camera heeft geen interne flitser om meer licht toe te voegen aan je foto's op donkere locaties.

Veelgestelde vragen over Sony A7C Body Zilver.

Sony A7C Body Zilver. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony A7C Body Zilver. heeft een Full frame met 24,2 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Sony A7C Body Zilver. heeft een SD.

Sony A7C Body Zilver. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Nee

Je bestelt Sony A7C Body Zilver. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.