1. reviews
  2. Nikon Z6 II + Nikkor Z 50mm f/1.8.

Nikon Z6 II + Nikkor Z 50mm f/1.8.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Nikon Z6 II + Nikkor Z 50mm f/1.8. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Nikon Z6 II + Nikkor Z 50mm f/1.8. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Nikon Z6 II + Nikkor Z 50mm f/1.8.

Merk

Nikon

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type beeldsensor

Full frame

Effectief aantal megapixels

24,3 MP

Type geheugenkaart

CF, SD, XQD

Schermdiagonaal

3,2 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Nikon Z6 II + Nikkor Z 50mm f/1.8.

De Nikon Z6 II + Nikkor Z 50mm f/1.8 is een professionele systeemcamera die je helpt met portretfotografie. De full frame sensor en 50mm lens zorgen voor heldere beelden, waarmee je kunt werken in donkere omgevingen. De grote Nikon Z vatting met een doorsnee van 55 millimeter vangt veel licht. Hierdoor zijn je foto's scherper en hebben ze weinig ruis met een hoog contrast. Met de dubbele EXPEED 6 beeldprocessors werkt de camera extra snel. Hierdoor stelt hij sneller scherp, verwerkt hij meer beelden per seconde en meet hij de belichting nauwkeuriger. Ook is er nu ruimte voor twee geheugenkaarten. Je kunt tot 200 JPG foto's of 124 RAW foto's maken voordat de buffer vol zit. Je filmt in 4K resolutie met 60fps of in full hd met 120fps, waardoor de videobeelden vloeiend zijn. Daarnaast heeft de camera beeldstabilisatie over 5 assen voor stabiele video's, die je kunt opnemen met 5 stops langzamere sluitertijden.

Pluspunten
  • Met de lichtsterke 50 mm lens maak je scherpe portretfoto's. De Nikon Z-vatting heeft een doorsnede van 55 mm, waardoor de camera lichtsterk is. Je neemt scherpe en vloeiende videobeelden op in 4K met 60 fps of full HD met 120 fps.

Minpunten
  • Het scherm is niet 180 graden kantelbaar om selfies te maken en vlogs op te nemen.

Veelgestelde vragen over Nikon Z6 II + Nikkor Z 50mm f/1.8.

Nikon Z6 II + Nikkor Z 50mm f/1.8. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Nikon Z6 II + Nikkor Z 50mm f/1.8. heeft een Full frame met 24,3 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3,2 inch.

Nikon Z6 II + Nikkor Z 50mm f/1.8. heeft een CF, SD, XQD.

Nikon Z6 II + Nikkor Z 50mm f/1.8. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Nikon Z6 II + Nikkor Z 50mm f/1.8. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.

Bekijk ook andere camera's