1. reviews
 2. Sony A7C Zilver + Tamron 28-75mm f/2.8 G2.

Sony A7C Zilver + Tamron 28-75mm f/2.8 G2.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Sony A7C Zilver + Tamron 28-75mm f/2.8 G2. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Sony A7C Zilver + Tamron 28-75mm f/2.8 G2. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7C Zilver + Tamron 28-75mm f/2.8 G2.

Merk

Tamron

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

Full frame

Effectief aantal megapixels

24,2 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Nee

Omschrijving van Sony A7C Zilver + Tamron 28-75mm f/2.8 G2.

Met de Sony A7C Zilver + Tamron 28-75mm f/2.8 G2 kun je verschillende soorten foto's maken. Van landschappen en gebouwen tot portretten. De systeemcamera is lichtgewicht en compact en heeft een full frame sensor. Ideaal voor gevorderde en professionele fotografen en videografen. De 24,2 megapixel sensor zorgt voor heldere beelden. En dankzij de 4K 30fps video-opname, kun je scherpe video's maken die je op kunt nemen met de ingebouwde beeldstabilisatie. Bovendien heeft de camera een draaibaar touchscreen waarmee je gemakkelijk vanuit lastige hoeken fotografeert en jezelf tijdens het vloggen filmt. Met de autofocusfunctie van de camera kun je gemakkelijk en nauwkeurig scherpstellen op elk punt van het beeld. Met 693 fasedetectie autofocuspunten die 93% van het volledige beeldscherm beslaan. Ook maak je snel actiemomenten vast met 10 beelden per seconde dankzij de 4D-Focus. Met de Realtime Eye autofocus stel je automatisch scherp op de ogen van zowel mensen als dieren. Ideaal voor het fotograferen van portretten of het vastleggen van jouw huisdieren. Met de Sony A7C Zilver + Tamron 28-75mm.

Pluspunten
 • Door het lichte en compacte ontwerp neem je de camera gemakkelijk mee op reis

  .

  → Met het lichte en compacte ontwerp neem je de camera makkelijk mee op reis. Tijdens het inzoomen blijft de lichtsterkte van de lens gelijk, waardoor je scherpe foto's en video's maakt op donkere locaties

  .

  → Tijdens het inzoomen blijft de lichtsterkte van de lens hetzelfde, waardoor je scherpe foto's en video's maakt op donkere locaties. Dankzij de beeldstabilisatie in de camera neem je stabiele vlogs en video's op uit de hand

  .

  → Dankzij de beeldstabilisatie in de camera neem je stabiele vlogs en video's op met de hand.

Minpunten
 • De camera heeft geen interne flitser om meer licht aan je foto's te geven als de locatie donker is.

Veelgestelde vragen over Sony A7C Zilver + Tamron 28-75mm f/2.8 G2.

Sony A7C Zilver + Tamron 28-75mm f/2.8 G2. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony A7C Zilver + Tamron 28-75mm f/2.8 G2. heeft een Full frame met 24,2 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Sony A7C Zilver + Tamron 28-75mm f/2.8 G2. heeft een SD.

Sony A7C Zilver + Tamron 28-75mm f/2.8 G2. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Nee

Je bestelt Sony A7C Zilver + Tamron 28-75mm f/2.8 G2. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.