1. reviews
  2. Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black.

Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black.

5/5

Heb je nieuwe bagage nodig voor je volgende reis? Het is altijd weer een leuke ervaring om een nieuwe plek te bezoeken. Je wilt natuurlijk wel dat dit zo comfortabel mogelijk verloopt. Daar helpt een goede koffer bij. Via vraageenreiziger.nl vind jij de beste koffer of reistas die er is. Bijvoorbeeld deze Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black.. Lees hier alles over dit reisitem.

Specificaties Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black.

Merk

Samsonite

Garantie

5 jaar

Inhoud

102 l

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 52 cm

Diepte: 31 cm

Materiaal 

Kunststof

Gewicht

4,6 kg

Laptopvak

Nee

Omschrijving van Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black.

De Samsonite S'Cure Spinner 75 cm is een stevige reiskoffer met een inhoud van 102 liter. Dankzij de gewichtsbespaarder technologie is de koffer licht van gewicht en gemakkelijk te dragen. Daarnaast is de koffer voorzien van een stevig handvat. Ook biedt de koffer een optimale bescherming tegen het weer. De koffer is namelijk gemaakt van polypropyleen en is hierdoor bestand tegen krassen en stoten. Ook is de koffer voorzien van een TSA-cijferslot. Zo is je bagage niet alleen veilig opgeborgen, maar breekt de douane bij een eventuele inspectie in Amerika je slot ook niet open. Met behulp van de interne verdeler en inpakriemen houd je je spullen georganiseerd op zijn plek. De Samsonite S'Cure Spinner 75 cm is verder voorzien van een speciale dichting. Dankzij deze dichting blijft je bagage extra goed beschermd tegen vocht, stof en andere ongewenste elementen. Daarnaast heb je met de 360° roterende wielen het gemak dat je koffer gemakkelijk in elke richting met je mee draait. Zo ben je altijd zeker van een stevige en veelzijdige reiskoffer voor je volgende avontuur.

Pluspunten
  • De koffer is gemaakt van polypropyleen, waardoor hij extra stevig is. De koffer heeft een TSA-cijferslot, waardoor hij bij een inspectie in de VS door de douane kan worden geopend zonder het slot te forceren. De koffer heeft 4 wielen en is dus ook makkelijk rechtop voor je uit te duwen.

Minpunten
  • Een koffer van polypropyleen is over het algemeen zwaarder dan een koffer uit ander hard materiaal.

Veelgestelde vragen over Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black.

De Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 75 cm
  • Breedte: 52 cm
  • Diepte: 31 cm
  • Inhoud: 102 l

Er zit 5 jaar op Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black.. Zorg er dus voor dat je het bonnetje of de factuur goed bewaard.

Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black. heeft een gewicht van 4,6 kg. Het is gemaakt van Kunststof.

Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black. bestellen via deze link. Zo ben je ook meteen verzekerd van een goede prijs!

Bekijk ook andere bagage