1. reviews
 2. Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Navy Blue.

Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Navy Blue.

5/5

Heb je nieuwe bagage nodig voor je volgende reis? Het is altijd weer een leuke ervaring om een nieuwe plek te bezoeken. Je wilt natuurlijk wel dat dit zo comfortabel mogelijk verloopt. Daar helpt een goede koffer bij. Via vraageenreiziger.nl vind jij de beste koffer of reistas die er is. Bijvoorbeeld deze Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Navy Blue.. Lees hier alles over dit reisitem.

Specificaties Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Navy Blue.

Merk

Samsonite

Garantie

5 jaar

Inhoud

105 l

Afmetingen

Hoogte: 78 cm

Breedte: 48 cm

Diepte: 31 cm

Materiaal 

Textiel

Gewicht

3,1 kg

Laptopvak

Nee

Omschrijving van Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Navy Blue.

De Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78 cm heeft een modern design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze koffer is gemaakt van sterk polyester en is daardoor zeer duurzaam. Ook is de koffer voorzien van een telescopisch handvat waarmee je de koffer gemakkelijk vervoert. Aan de boven- en onderkant zijn er twee handvaten waarmee je de koffer gemakkelijk optilt. Het unieke aan de Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78 cm is de uitbreidbare functie. Dankzij deze functie kun je de koffer uitbreiden met 4 cm als je meer ruimte nodig hebt. Ook is de koffer voorzien van vier multidirectionele wielen. Hierdoor rolt de koffer soepel en zorgeloos door de luchthaven. Kortom, de Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78 cm is een ideale koffer voor al je reisavonturen.

Pluspunten
 • Door het zachte materiaal waarvan de koffer is gemaakt, past hij gemakkelijk tussen andere bagage in de achterbak van je auto

  .

  De koffer heeft 4 wielen en kan dus ook rechtop voor je uit worden geduwd

  .

  De koffer heeft een TSA-cijferslot waardoor hij bij een inspectie in de VS door de douane geopend kan worden zonder het slot te forceren.

Minpunten
 • Een zachtschalige koffer biedt minder bescherming tegen regen en stoten dan een hardschalige koffer voor je bagage.

Veelgestelde vragen over Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Navy Blue.

De Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Navy Blue. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 78 cm
 • Breedte: 48 cm
 • Diepte: 31 cm
 • Inhoud: 105 l

Er zit 5 jaar op Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Navy Blue.. Zorg er dus voor dat je het bonnetje of de factuur goed bewaard.

Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Navy Blue. heeft een gewicht van 3,1 kg. Het is gemaakt van Textiel.

Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Navy Blue. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Navy Blue. bestellen via deze link. Zo ben je ook meteen verzekerd van een goede prijs!

Bekijk ook andere bagage