1. reviews
 2. Delsey Moncey Cabin Size Spinner 55cm Green.

Delsey Moncey Cabin Size Spinner 55cm Green.

5/5

Heb je nieuwe bagage nodig voor je volgende reis? Het is altijd weer een leuke ervaring om een nieuwe plek te bezoeken. Je wilt natuurlijk wel dat dit zo comfortabel mogelijk verloopt. Daar helpt een goede koffer bij. Via vraageenreiziger.nl vind jij de beste koffer of reistas die er is. Bijvoorbeeld deze Delsey Moncey Cabin Size Spinner 55cm Green.. Lees hier alles over dit reisitem.

Specificaties Delsey Moncey Cabin Size Spinner 55cm Green.

Merk

Delsey

Garantie

5 jaar

Inhoud

45 l

Afmetingen

Hoogte: 55 cm

Breedte: 35 cm

Diepte: 25 cm

Materiaal 

Kunststof

Gewicht

3,1 kg

Laptopvak

Nee

Omschrijving van Delsey Moncey Cabin Size Spinner 55cm Green.

Het unieke ontwerp van de Delsey Moncey Cabin Size Spinner 55cm is ontworpen om jouw reis zo comfortabel mogelijk te maken. De koffer is voorzien van een telescopische trekstang en vier soepele wielen. Dankzij de wielen draai je je koffer moeiteloos in elke richting. De robuuste trekstang maakt het mogelijk om je koffer krachtig te trekken. Bovendien heb je met de handgreep aan de zijkant gemakkelijk grip op je koffer. De Delsey Moncey Cabin Size Spinner 55cm is een echte must-have en is verkrijgbaar in prachtige kleuren, waaronder het felle groen. Zo word je koffer gemakkelijk herkend in de drukke luchthaven.

Pluspunten
 • De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is

  .

  De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is. Je sluit de koffer met een kliksluiting waardoor de koffer waterdicht is

  .

  Je sluit de koffer met een kliksluiting waardoor de koffer waterdicht is. De koffer heeft een TSA-cijferslot waardoor hij bij een inspectie in de VS door de douane wordt geopend zonder het slot te forceren

  .

  De koffer heeft een TSA-cijferslot waardoor hij bij een inspectie in de VS door de douane geopend kan worden zonder het slot te forceren.

Minpunten
 • Een koffer van polypropyleen is over het algemeen zwaarder dan een koffer van een ander hard materiaal.

Veelgestelde vragen over Delsey Moncey Cabin Size Spinner 55cm Green.

De Delsey Moncey Cabin Size Spinner 55cm Green. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 55 cm
 • Breedte: 35 cm
 • Diepte: 25 cm
 • Inhoud: 45 l

Er zit 5 jaar op Delsey Moncey Cabin Size Spinner 55cm Green.. Zorg er dus voor dat je het bonnetje of de factuur goed bewaard.

Delsey Moncey Cabin Size Spinner 55cm Green. heeft een gewicht van 3,1 kg. Het is gemaakt van Kunststof.

Delsey Moncey Cabin Size Spinner 55cm Green. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt Delsey Moncey Cabin Size Spinner 55cm Green. bestellen via deze link. Zo ben je ook meteen verzekerd van een goede prijs!

Bekijk ook andere bagage