1. reviews
 2. Samsonite S'Cure Spinner 81cm Crimson Red.

Samsonite S'Cure Spinner 81cm Crimson Red.

5/5

Heb je nieuwe bagage nodig voor je volgende reis? Het is altijd weer een leuke ervaring om een nieuwe plek te bezoeken. Je wilt natuurlijk wel dat dit zo comfortabel mogelijk verloopt. Daar helpt een goede koffer bij. Via vraageenreiziger.nl vind jij de beste koffer of reistas die er is. Bijvoorbeeld deze Samsonite S'Cure Spinner 81cm Crimson Red.. Lees hier alles over dit reisitem.

Specificaties Samsonite S'Cure Spinner 81cm Crimson Red.

Merk

Samsonite

Garantie

5 jaar

Inhoud

138 l

Afmetingen

Hoogte: 81 cm

Breedte: 55 cm

Diepte: 35 cm

Materiaal 

Kunststof

Gewicht

5 kg

Laptopvak

Nee

Omschrijving van Samsonite S'Cure Spinner 81cm Crimson Red.

De Samsonite S'Cure Spinner 81 cm Crimson Red is de ideale reispartner voor avontuurlijke zielen. De koffer is gemaakt van extra licht polypropyleen, dat sterk en duurzaam is. Dankzij de robuuste constructie krijgt de koffer geen krasjes als je hem over het wegdek rolt. De 360° roterende wielen zorgen ervoor dat de koffer gemakkelijk meebeweegt, zodat je hem gemakkelijk achter je aan kan trekken. De TSA-driepuntssluiting zorgt voor extra beveiliging, zodat er geen enkel grijpgraag handje bij je spullen kan komen. De koffer heeft ook een speciale dichting, die ervoor zorgt dat er geen vocht de koffer binnensijpelt. Met de interne verdeler en inpakriemen houd je al je spullen georganiseerd en op hun plaats. De Samsonite S'Cure Spinner 81 cm Crimson Red is de ideale koffer voor iedereen die van avontuur houdt.

Pluspunten
 • De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is

  .

  --> De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is. De koffer heeft een TSA-cijferslot waardoor hij bij een inspectie in de VS door de douane wordt geopend zonder het slot te forceren

  .

  --> De koffer heeft een TSA-cijferslot waardoor hij bij een inspectie in de VS door de douane geopend kan worden zonder het slot te forceren. De koffer heeft 4 wielen en is dus ook rechtop voor je uit te duwen

  .

  --> De koffer heeft 4 wielen waardoor je hem rechtop voor je uit kunt duwen.

Minpunten
 • Een koffer van polypropyleen is over het algemeen zwaarder dan een koffer van een ander hard materiaal

  .

  Vanwege de afmetingen is het mogelijk dat je bij sommige luchtvaartmaatschappijen een toeslag moet betalen voor deze koffer.

Veelgestelde vragen over Samsonite S'Cure Spinner 81cm Crimson Red.

De Samsonite S'Cure Spinner 81cm Crimson Red. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 81 cm
 • Breedte: 55 cm
 • Diepte: 35 cm
 • Inhoud: 138 l

Er zit 5 jaar op Samsonite S'Cure Spinner 81cm Crimson Red.. Zorg er dus voor dat je het bonnetje of de factuur goed bewaard.

Samsonite S'Cure Spinner 81cm Crimson Red. heeft een gewicht van 5 kg. Het is gemaakt van Kunststof.

Samsonite S'Cure Spinner 81cm Crimson Red. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt Samsonite S'Cure Spinner 81cm Crimson Red. bestellen via deze link. Zo ben je ook meteen verzekerd van een goede prijs!

Bekijk ook andere bagage