1. reviews
  2. Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue.

Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue.

5/5

Heb je nieuwe bagage nodig voor je volgende reis? Het is altijd weer een leuke ervaring om een nieuwe plek te bezoeken. Je wilt natuurlijk wel dat dit zo comfortabel mogelijk verloopt. Daar helpt een goede koffer bij. Via vraageenreiziger.nl vind jij de beste koffer of reistas die er is. Bijvoorbeeld deze Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue.. Lees hier alles over dit reisitem.

Specificaties Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue.

Merk

Samsonite

Garantie

5 jaar

Inhoud

34 l

Afmetingen

Hoogte: 55 cm

Breedte: 40 cm

Diepte: 20 cm

Materiaal 

Kunststof

Gewicht

2,9 kg

Laptopvak

Nee

Omschrijving van Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue.

De Samsonite S'Cure Spinner 55 cm is niet alleen praktisch maar ook stijlvol. Deze handbagagekoffer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder de donkerblauwe kleur. Deze kleur geeft je koffer net wat extra stijl. Daarnaast is de koffer ook voorzien van een moderne en stijlvolle afwerking. Daardoor oogt de koffer stijlvol en professioneel. Ook heeft de koffer een stevig handvat en een verstelbare trekstang, zodat hij gemakkelijk gedragen kan worden. Met deze koffer reis je stijlvol en comfortabel naar je bestemming.

Pluspunten
  • Je neemt de koffer mee als handbagage in het vliegtuig.           Je neemt de koffer mee als handbagage in het vliegtuig. Het TSA slot kan bij inspectie in de VS door de douane worden geopend zonder deze te forceren.           Het TSA-slot kan worden geopend door de douane in de VS zonder deze te forceren tijdens inspecties. De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is.           De koffer is gemaakt van polypropyleen wat extra stevigheid geeft.

Minpunten
  • De interne verdeler is niet te verwijderen.

Veelgestelde vragen over Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue.

De Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 55 cm
  • Breedte: 40 cm
  • Diepte: 20 cm
  • Inhoud: 34 l

Er zit 5 jaar op Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue.. Zorg er dus voor dat je het bonnetje of de factuur goed bewaard.

Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue. heeft een gewicht van 2,9 kg. Het is gemaakt van Kunststof.

Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue. bestellen via deze link. Zo ben je ook meteen verzekerd van een goede prijs!

Bekijk ook andere bagage