1. reviews
 2. Samsonite S'Cure Spinner 69cm Silver.

Samsonite S'Cure Spinner 69cm Silver.

5/5

Heb je nieuwe bagage nodig voor je volgende reis? Het is altijd weer een leuke ervaring om een nieuwe plek te bezoeken. Je wilt natuurlijk wel dat dit zo comfortabel mogelijk verloopt. Daar helpt een goede koffer bij. Via vraageenreiziger.nl vind jij de beste koffer of reistas die er is. Bijvoorbeeld deze Samsonite S'Cure Spinner 69cm Silver.. Lees hier alles over dit reisitem.

Specificaties Samsonite S'Cure Spinner 69cm Silver.

Merk

Samsonite

Garantie

5 jaar

Inhoud

79 l

Afmetingen

Hoogte: 69 cm

Breedte: 49 cm

Diepte: 29 cm

Materiaal 

Kunststof

Gewicht

4,2 kg

Laptopvak

Nee

Omschrijving van Samsonite S'Cure Spinner 69cm Silver.

De Samsonite S'Cure Spinner 69 cm is een zeer stevige en duurzame reiskoffer die je perfect begeleidt tijdens je zomervakantie. Met een inhoud van 79 liter heb je meer dan voldoende ruimte voor je bagage. De koffer is gemaakt van polypropyleen, waardoor hij bestand is tegen krassen en stoten. Bovendien is hij voorzien van een TSA-cijferslot. Hiermee voorkom je dat er ongewenste toegang tot je koffer is en het slot breekt niet open tijdens een eventuele douane-inspectie in Amerika. Het interieur van de koffer is uitgerust met een verdeler en inpakriemen. Zo houd je je bagage gemakkelijk georganiseerd en op zijn plek. De speciale dichting voorkomt verder dat er vocht de koffer binnensijpelt. Verder is de koffer voorzien van vier 360° roterende wielen waarmee je de koffer soepel in elke richting kan laten rollen. Een ideale koffer dus voor je komende zomervakantie!

Pluspunten
 • De koffer is gemaakt van polypropyleen, waardoor hij extra stevig is. Door de 360° roterende wielen draait de koffer gemakkelijk mee. Het TSA slot kan bij inspecties in de VS door de douane worden geopend zonder dat er geforceerd wordt.

Minpunten
 • De koffer is niet geschikt om als handbagage mee te nemen in het vliegtuig

  .

  De interne verdeler is niet uitneembaar.

Veelgestelde vragen over Samsonite S'Cure Spinner 69cm Silver.

De Samsonite S'Cure Spinner 69cm Silver. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 69 cm
 • Breedte: 49 cm
 • Diepte: 29 cm
 • Inhoud: 79 l

Er zit 5 jaar op Samsonite S'Cure Spinner 69cm Silver.. Zorg er dus voor dat je het bonnetje of de factuur goed bewaard.

Samsonite S'Cure Spinner 69cm Silver. heeft een gewicht van 4,2 kg. Het is gemaakt van Kunststof.

Samsonite S'Cure Spinner 69cm Silver. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt Samsonite S'Cure Spinner 69cm Silver. bestellen via deze link. Zo ben je ook meteen verzekerd van een goede prijs!

Bekijk ook andere bagage