1. reviews
  2. American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Bass Black.

American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Bass Black.

5/5

Heb je nieuwe bagage nodig voor je volgende reis? Het is altijd weer een leuke ervaring om een nieuwe plek te bezoeken. Je wilt natuurlijk wel dat dit zo comfortabel mogelijk verloopt. Daar helpt een goede koffer bij. Via vraageenreiziger.nl vind jij de beste koffer of reistas die er is. Bijvoorbeeld deze American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Bass Black.. Lees hier alles over dit reisitem.

Specificaties American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Bass Black.

Merk

American Tourister

Garantie

3 jaar

Inhoud

97 l

Afmetingen

Hoogte: 77 cm

Breedte: 51,5 cm

Diepte: 29,5 cm

Materiaal 

Kunststof

Gewicht

4,2 kg

Laptopvak

Nee

Omschrijving van American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Bass Black.

Deze koffer is ook uitgerust met een verlengde handgreep. Hiermee kun je de koffer gemakkelijk meenemen. Daarnaast is de koffer uitgerust met een gewatteerde bovenkant waar je je kostbare spullen zoals je laptop of tablet in kunt opbergen. De koffer is verkrijgbaar in een stijlvolle bass black kleur waardoor je er zeker mee voor de dag komt. Bovendien is hij ook nog eens licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt waar je maar naartoe gaat.

Pluspunten
  • Een hardschalige koffer beschermt je bagage beter tegen regen en stoten dan een zachtschalige koffer. De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is. De koffer is te vergroten indien je meer ruimte nodig hebt. Een hardschalige koffer beschermt je bagage beter tegen regen en stoten dan een zachtschalige koffer. De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is. De koffer is te vergroten indien je meer ruimte nodig hebt. Een hardschalige koffer beschermt je bagage beter tegen regen en stoten dan een zachtschalige koffer. De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is. De koffer is te vergroten indien je meer ruimte nodig hebt. Een hardschalige koffer beschermt je bagage beter tegen regen en stoten dan een zachtschalige koffer. De koffer is gemaakt van polypropyleen wa.

Minpunten
  • Een koffer van polypropyleen is meestal zwaarder dan een koffer van een ander hard materiaal.

Veelgestelde vragen over American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Bass Black.

De American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Bass Black. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 77 cm
  • Breedte: 51,5 cm
  • Diepte: 29,5 cm
  • Inhoud: 97 l

Er zit 3 jaar op American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Bass Black.. Zorg er dus voor dat je het bonnetje of de factuur goed bewaard.

American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Bass Black. heeft een gewicht van 4,2 kg. Het is gemaakt van Kunststof.

American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Bass Black. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Bass Black. bestellen via deze link. Zo ben je ook meteen verzekerd van een goede prijs!

Bekijk ook andere bagage