1. reviews
  2. Thule Subterra Carry On Spinner 55cm Black.

Thule Subterra Carry On Spinner 55cm Black.

5/5

Heb je nieuwe bagage nodig voor je volgende reis? Het is altijd weer een leuke ervaring om een nieuwe plek te bezoeken. Je wilt natuurlijk wel dat dit zo comfortabel mogelijk verloopt. Daar helpt een goede koffer bij. Via vraageenreiziger.nl vind jij de beste koffer of reistas die er is. Bijvoorbeeld deze Thule Subterra Carry On Spinner 55cm Black.. Lees hier alles over dit reisitem.

Specificaties Thule Subterra Carry On Spinner 55cm Black.

Merk

Thule

Garantie

5 jaar

Inhoud

33 l

Afmetingen

Hoogte: 55 cm

Breedte: 23 cm

Diepte: 35 cm

Materiaal 

Textiel

Gewicht

3,44 kg

Laptopvak

Nee

Omschrijving van Thule Subterra Carry On Spinner 55cm Black.

De Thule Subterra Carry On Spinner 55cm Black heeft een modern design met een subtiele kleurcombinatie. De koffer heeft een waterdichte ritssluiting met een extra drukknop, zodat je kunt zien dat de koffer goed gesloten is. Ook heeft de koffer een verstelbare telescopische handgreep zodat je de koffer op de juiste hoogte kan instellen. Het grote voordeel van de Subterra Carry On Spinner is dat hij zo stevig is dat je hem zonder problemen meeneemt als handbagage op je vlucht. Bovendien is de koffer voorzien van een TSA-slot, zodat je deze koffer met een gerust hart kunt checken. De Subterra Carry On Spinner is de perfecte reispartner voor al je avonturen!

Pluspunten
  • Door het zachte materiaal waarvan de koffer gemaakt is, past hij gemakkelijk tussen de andere bagage in de achterbak van je auto. Met de voorvakken op de koffer heb je je reisdocumenten en andere accessoires binnen handbereik. Door de interne ritsvakken bewaar je je bagage overzichtelijk.

Minpunten
  • Een zachtschalige koffer beschermt je bagage minder goed tegen regen en stoten dan een hardschalige koffer.

Veelgestelde vragen over Thule Subterra Carry On Spinner 55cm Black.

De Thule Subterra Carry On Spinner 55cm Black. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 55 cm
  • Breedte: 23 cm
  • Diepte: 35 cm
  • Inhoud: 33 l

Er zit 5 jaar op Thule Subterra Carry On Spinner 55cm Black.. Zorg er dus voor dat je het bonnetje of de factuur goed bewaard.

Thule Subterra Carry On Spinner 55cm Black. heeft een gewicht van 3,44 kg. Het is gemaakt van Textiel.

Thule Subterra Carry On Spinner 55cm Black. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt Thule Subterra Carry On Spinner 55cm Black. bestellen via deze link. Zo ben je ook meteen verzekerd van een goede prijs!

Bekijk ook andere bagage