1. reviews
 2. Ricoh WG-6 Oranje.

Ricoh WG-6 Oranje.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Ricoh WG-6 Oranje. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Ricoh WG-6 Oranje. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Ricoh WG-6 Oranje.

Merk

Ricoh

Type camera

Compactcamera

Gebruikssituatie camera

Onderwater, Vakantie

Type beeldsensor

1/2.3"

Effectief aantal megapixels

20 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Ricoh WG-6 Oranje.

De Ricoh WG-6 Oranje is een robuuste camera die je meeneemt naar de meest extreme omgevingen. Het design is sterk genoeg om tegen extreme weersomstandigheden te weerstaan, en de schokbestendigheid tot 2,1 meter hoog maakt de camera tot een uitstekende keuze voor avonturiers. Met deze camera kun je onderwater foto's en video's maken tot 20 meter diep, waardoor deze perfect is voor duikers. Naast de sterke constructie heeft de Ricoh WG-6 Oranje ook veel praktische functies. Zo heb je de mogelijkheid om de bedieningsknoppen te bedienen zonder je handschoenen uit te hoeven doen, wat ideaal is als je op een koude locatie bent. Ook heeft de camera een ringlamp die extra licht biedt in donkere situaties. De LED lampen kunnen afzonderlijk van elkaar worden uitgeschakeld om extra diepte te geven aan je macrofoto's. Met de Ricoh WG-6 Oranje ben je altijd en overal klaar voor de meest extreme avonturen.

Pluspunten
 • Dankzij het water-, schok- en vriesbestendige ontwerp film je extreme sporten en buitenactiviteiten in 4K kwaliteit. Je houdt je handschoenen aan tijdens het bedienen door de eenvoudige bedieningsknoppen. Met de ringlamp belicht je je onderwerp op donkere locaties of geef je er extra diepte aan. Dankzij het water-, schok- en vriesbestendige ontwerp kun je extreme sporten en buitenactiviteiten filmen in 4K kwaliteit. Je houdt je handschoenen aan als je de eenvoudige bedieningsknoppen gebruikt. Met de ringlamp kun je je onderwerp verlichten op donkere locaties of er extra diepte aan geven.

Minpunten
 • Om wifi verbinding te maken heb je een wifi adapter nodig

  .

  -> Om wifi verbinding te maken heb je een wifi-adapter nodig. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd

  .

  -> Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Ricoh WG-6 Oranje.

Ricoh WG-6 Oranje. is een Compactcamera. Dit is uitermate geschikt voor Onderwater, Vakantie.

Ricoh WG-6 Oranje. heeft een 1/2.3" met 20 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Ricoh WG-6 Oranje. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Ricoh WG-6 Oranje. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.