1. reviews
 2. Canon EOS R6 Mark II + EF-EOS R Adapter.

Canon EOS R6 Mark II + EF-EOS R Adapter.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Canon EOS R6 Mark II + EF-EOS R Adapter. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Canon EOS R6 Mark II + EF-EOS R Adapter. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R6 Mark II + EF-EOS R Adapter.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

Full frame

Effectief aantal megapixels

24,2 MP

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

3 inch

HDMI-aansluiting

Ja

Waterbestendig

Ja

Omschrijving van Canon EOS R6 Mark II + EF-EOS R Adapter.

Met de Canon EOS R6 Mark II + EF-EOS R Adapter heb je het beste van beide werelden. Het veelzijdige systeem is een uitkomst voor professionele fotografen. De EF-EOS R adapter laat je toe om Canon EF-(S) lenzen te gebruiken zonder verlies van beeldkwaliteit. De camera is ook voorzien van een 24,2 megapixel beeldsensor en 7 stops beeldstabilisatie, waardoor je scherpe foto's kunt maken in donkere omstandigheden. Ook het filmen gaat vlot met 4K resolutie en 60 frames per seconde. Door oversampling gebruik je 6K beelden om gedetailleerde 4K opnames te maken. De EOS R6 Mark II is ook goed geschikt voor sportfotografie. Met de elektronische sluiter maak je 40 foto's per seconde en met de mechanische sluiter haal je maximaal 12 frames per seconde. Autofocus met onderwerpherkenning is ook aan boord. Hiermee vergrendel je de autofocus op het gewenste onderwerp en blijft het scherp. Deze combinatie van technologie zorgt ervoor dat je geen enkel actiemoment meer hoeft te missen.

Pluspunten
 • Met de EF(S)-RF adapter kun je ook lenzen van je huidige EF en EF-S serie aansluiten op de camera. De camera fotografeert met een snelheid van 40 frames per seconde, waardoor je snelle bewegingen vast kunt leggen. Het geavanceerde autofocussysteem herkent een groot aantal verschillende onderwerpen, zoals paarden, vliegtuigen en treinen.

Minpunten
 • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd

  .

  = Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd. De adapter heeft geen Control Ring om verschillende instellingen aan te passen

  .

  = De adapter heeft geen Control Ring om verschillende instellingen te wijzigen.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R6 Mark II + EF-EOS R Adapter.

Canon EOS R6 Mark II + EF-EOS R Adapter. is een Systeemcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R6 Mark II + EF-EOS R Adapter. heeft een Full frame met 24,2 MP megapixels. Het schermdiagonaal is 3 inch.

Canon EOS R6 Mark II + EF-EOS R Adapter. heeft een SD.

Canon EOS R6 Mark II + EF-EOS R Adapter. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Ja

Waterbestendig: Ja

Je bestelt Canon EOS R6 Mark II + EF-EOS R Adapter. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.